DVSC

1 órája

Legyél a Loki edzője: állítsd össze a kezdőcsapatot a Puskás Akadémia ellen!

Szavazni pénteken 18 óráig lehet. Azt követően nem sokkal közzé tesszük, szerintetek milyen összeállításban kellene kifutnia a Pancho Aréna gyepére a Debreceni VSC együttesének.

Molnár Szilárd

Nem lesz könnyű dolga az egyre nehezebb helyzetbe kerülő Debreceni VSC együttesének pénteken 20 órától, hiszen a bajnoki második Puskás Akadémia otthonában kellene ismét megkezdenie a pontgyűjtést az NB I.-ben. Az új vezetőedző, Máté Csaba hiába kezdett jól a Loki kispadján a Békéscsaba elleni kupameccsen, azóta két 3–2-es vereség a Nyíregyházától idegenben és hazai pályán az MTK ellen. A 2 rúgott gól egyáltalán nem rossz, azzal meccset lehet nyerni, de a 3 kapott nagyon sok, azzal nem lehet pontot szerezni. A meccsek utáni nyilatkozatában Máté Csaba is beszélt erről, aki legutóbb már a játékosait is kritizálta.

debreceni vsc, dvsc, loki, puskás akadémia, felcsút, kezdő tizenegy, szavazás, labdarúgás, puskás-dvsc
Az is lehet, hogy Máté Csaba, a Debreceni VSC jelenlegi edzője megfontolja majd a szurkolók javaslatait.
Forrás: Czinege Melinda

Debreceni VSC: sérülések igen, eltiltás nem nehezíti a kezdő tizenegy összeállítását

A DVSC mestere legutóbb három helyen is változtatott a kezdő tizenegyen, és valószínűleg a felcsútiak ellen is belenyúl majd a csapatba. Ennek kapcsán játékra invitálunk benneteket: állítsátok ti össze az általatok legjobbnak vélt kezdő tizenegyet. Szavazni a Loki első keretében lévő játékosokra lehet, kivéve a jelenlegi sérülteket: az egyaránt hosszú ideje sérült Kunyir Eriket és Thor Úlfarssont, valamint Batik Bencét, illetve a legutóbb combizomsérülést szenvedett Neven Djuraseket. A sérülések igen, de eltiltás nem nehezíti a dolgot. A felállás az egyszerűség kedvéért az 1-4-2-3-1, azaz 1 kapus, 4 védő, 5 középpályás és 1 csatár.
Szavazni pénteken 18 óráig lehet, azt követően – még a Puskás-DVSC kezdése előtt – a Facebook oldalunkon közzétesszük az összesítést.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában