Hajrá, Loki!

2024.10.14. 12:54

DVSC: Ismét Match Day Festival a Paks ellen

A Loki számára szombaton 15 órakor folytatódik a bajnokság, csapat a Paks együttesét fogadja a Nagyerdei Stadionban. Számos kísérőprogram is lesz a DVSC meccse előtt.

Haon.hu

A DVSC negatív sorozatot igyekszik megtörni a válogatott szünet után, azonban nem lesz egyszerű dolga: a tavaly kupagyőztes Paks látogat a cívisvárosba – közölte a DVSC honlapja. A mérkőzést és azt megelőző órákat a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. segítségével szokás szerint a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni, szombaton jön a negyedik Match Day Festival. A stadion 14 órakor nyit, addig 12-től két helyszínen, a Red&White-nál és a Víztoronynál minifesztiválok lesznek. Előbbi helyen családi napot tartanak a BMW Group Gyár Debrecennel: ingyenes játékokat lehet kipróbálni, célkapu, focibiliárd, ugrálóvár és arcfestés vár mindenkit, ráadásként pedig a közelgő halloweenre tekintettel tökfaragó versenyen is részt vehetnek a családok.

A DVSC ismét Match Day Festivalt tart a Paks ellen
A DVSC ismét Match Day Festivalt tart a Paks ellen
Forrás: Napló-archív

A Nagyerdei Víztoronyban is érdekes programokkal várják a szurkolókat a közlemény szerint: az itt kialakított Fan Zone-ban hangulatfokozó rendezvények lesznek régi Loki-gólokkal, meccsekkel, DJ-vel, zenével, megfizethető étellel-itallal. A Víztoronynál a mérkőzés előtt Loki-játékosokkal is össze lehet majd futni.

DVSC–Paks: az egész vármegyére gondolnak a szervezők

A bérlettel vagy meccsnapi jeggyel rendelkezők számára ezúttal is autóbuszos járatok közlekednek a mérkőzések előtt és után a vármegye 8 irányából! Ezzel 8 útvonalon mintegy 20 település 220 ezer lakosa számára válik lehetővé, hogy a Loki-meccsre szóló jegy vagy bérlet (és lakcímkártya) birtokában ingyenesen utazhasson a meccsre és onnan haza céljáratokkal. A buszok a Nagyerdei Stadionhoz érkeznek a mérkőzés előtt mintegy 2 órával, hogy az utazók a meccsen kívüli élményeket is elérhessék, és onnan indulnak vissza a mérkőzést követően 30 perccel. A pontos menetrend hamarosan elérhető lesz.

A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (ezúttal 12 órától 20 óráig).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában