Botrány

2 órája

Dzsudzsák Balázs üvöltözött Megyeri Balázs interjúja közben - videóval!

A DVSC megalázó vereséget szenvedett a Paks ellen. Dzsudzsák Balázs kikelt magából.

Haon.hu

Dzsudzsák Balázs kifakadt

Fotó: Czinege Melinda

A DVSC megalázó vereséget szenvedett a Paks ellen szombaton az NB I.-ben. A lefújást követően elszabadultak az indulatok, a szurkolók például a mezt is levetették a játékosokkal. A találkozón sokkal jobban futballozott a tolnai csapat, teljesen megérdemelten nyerték a rangadót. Azonban úgy tűnik, az öltözőfolyosón sem volt barátságosabb a légkör. 

Dzsudzsák Balázs, DVSC, Loki, Arsenal
Dzsudzsák Balázs kifakadt
Fotó: Czinege Melinda

Dzsudzsák Balázs: Nem a televízió az első! 

A mérkőzés utáni értékelésre a Loki kapusát, Megyeri Balázst kérte fel az M4 Sport. A kapus el is kezdte mondandóját, de a DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs félbeszakította üvöltve mondván, nem a televízió az első. A Vasutas hálóőre befejezte interjúját, majd ő is a játékosokkal tartott az ultrák elé. 

A tények: 

Labdarúgó NB I. 10. forduló 

DVSC-Paks 0–5 (0–3)

Nagyerdei Stadion, 4664 néző, Vezette: Erdős József

DVSC: Megyeri – Szécsi (Kocsis G. 46.), Batik, Dreskovics (Pellumbi 46.), Ferenczi – Lagator – Dzsudzsák, Szűcs (Kocsis D. 65.), Szuhodovszki (Sztojkovics 46.) – Silué (Bárány 46.), Domingues Vezetőedző: Máté Csaba. 

Paks: Kovácsik – Osváth, Kinyik, Ötvös – Silye, Szabó – Windecker, Mezei (Varga 65.), Vécsei – Papp (Gyurkits 88.), Tóth (Böde 65.) 

Vezetőedző: Bognár György. 

Gól: Vécsi Bálint 0–1 (9. perc), Tóth 0–2 (32. perc), Mezei Szabolcs 0–3 (42. perc), Papp Kristóf 0–4 (65. perc), Ötvös Bence 0–5 (76. perc), 

Kiállítva: Kocsis Gergő (75. perc)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában