Brutális jelenet

3 órája

Horrorsérülés a DEAC-pályán, a gyepen kötöttek be infúziót a válogatott focistának – videóval

Szirénázó mentőautó is érkezett a pálya mellé az U19-es válogatott Skócia elleni edzőmeccsén. Galántai Tamást több mint 15 percig ápolták egy durva belemenés után.

Haon.hu

Felkészülési mérkőzést játszott a magyar U19-es labdarúgó-válogatott csütörtökön Debrecenben, az ellenfél Skócia volt a DEAC-pályán. A Jeremiás Gergő vezette magyarok 2–1-re kikaptak a meccsen, amelyet súlyos sérülés árnyékolt be: a Csakfoci beszámolója szerint 1-1-es állásnál egy durva belemenés után Galántai Tamás, a magyar csapat középpályása lent maradt és azonnal jelezte, hogy nagy a baj.

Súlyosan megsérült Galántai Tamás a magyar U19-es válogatott Skócia elleni, debreceni felkészülési mérkőzésén
Súlyosan megsérült Galántai Tamás a magyar U19-es válogatott Skócia elleni, debreceni felkészülési mérkőzésén
Forrás: YouTube / Magyar Labdarúgó Szövetség

Mint írták, ekkor több orvos és mentős is érkezett ápolni, és ahogy telt az idő, úgy vált egyre aggasztóbbá a helyzet: Galántainak még a pályán infúziót kötöttek be a szakemberek. A Torino futballistáját körbevették a csapattársai, majd 16 perces ápolás után hordágyon kellett őt levinni a pályáról.

Eltörhetett Galántai Tamás sípcsontja

A portál megjegyzi, a játékvezető csak sárga lapot adott az elkövetőnek, a skótok szélsőjének, Gabriel Forsythnak. A Norwich játékosa, aki 17 évesen már többször játszott a Championshipben is, azonban nem sokáig maradt a pályán, ahogy folytatódott a játék a skót szövetségi kapitány lecserélte.

Úgy tudni, Galántai sípcsonttörést szenvedett, hivatalos bejelentés azonban egyelőre nem érkezett a szövetség részéről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában