Labdarúgás

3 órája

Dráma a DVSC meccsén, eszméletlenül esett össze egy játékos

Aggasztó jelenetek zajlottak le a kis Loki hétvégi, Nyíregyháza elleni keleti rangadóján. A Szpari játékosa, Pataki Bence egy DVSC-védővel ütközött, majd eszméletét vesztve a földre esett.

Haon.hu

A labdarúgó NB III. Északkeleti csoportjának 10. fordulójában keleti rangadót rendeztek, a Nyíregyháza II. odahaza 3-2-re győzte le a DVSC második számú csapatát vasárnap. A találkozón történt egy ijesztő eset is, hívta fel a figyelmet az Origo.

Pataki Bence a hétvégi, DVSC elleni mérkőzésen vesztette el az eszméletét
Pataki Bence a hétvégi, DVSC elleni mérkőzésen vesztette el az eszméletét
Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

Mint írták, a DVSC II. az első félidőben kétgólos vezetésre tett szert, majd a Nyíregyháza második számú csapatában Pataki Bence a 40. percben szörnyű sérülést szenvedett. A tizenhatoson belül a hazaiak 21 éves játékosa egy debreceni védővel ütközött, majd Pataki Bence rosszul érkezett a talajra, ellenfele pedig ráesett.

A Spartacus focistája eszméletlenül esett a földre, így a csapattársak azonnal segítséget kértek, Koskovits György masszőr pedig a pályára szaladt és stabil oldalfekvő helyzetbe helyezte a támadót, amíg megérkeztek a mentők. Végül sikerült stabilizálni Pataki Bence állapotát, a csatárt hordágyon vitték le a pályáról, majd kórházba szállították kivizsgálásra.

Fekete Tivadar, a Nyíregyháza Spartacus sportigazgatója a játékos állapotáról később elmondta: Pataki Bence agyrázkódást szenvedett, legalább 1 hetet kell kihagynia. A vezető az egészségügyi dolgozóknak is köszönetet mondott a megfelelő lélekjelenlétét, és a gyors beavatkozásért.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában