Helyi sport

2 órája

Vb-selejtező: öt DEAC-játékos szerepelhet a magyar válogatottban

A magyar női futsalválogatott Szlovákia ellen tartja a főpróbát, majd a jövő héten Szarajevóban harcolhatja ki a továbbjutást. Quirikó Vivien pályaedzőként segíti a válogatott munkáját.

Haon.hu

A vb-selejtező előtt álló női magyar futsalválogatott Szigetszentmiklóson edzőtáborozik csütörtöktől szombatig, írja a DEAC honlapja. Frank Tamás keretébe a DEAC-ból Gajzágó Flóra, Krascsenics Csilla, Nagy Anikó, Fülöp Diána és Hardon Rita került be. A létszám nagyobb is lehetne, ám André Antónia sajnos sérüléssel bajlódik, így rá nem számíthat a szövetségi kapitány. A szakmai stábban is képviseltetik magukat a debreceniek, Quirikó Vivien továbbra is pályaedzőként segíti Frank Tamás munkáját. Quirikó Vivientől megtudta a gárda honlapja, hogy a következő pár napban az edzések mellett egy Szlovákia elleni felkészülési mérkőzés szerepel a programban. A csapat október 14-én utazik Szarajevóba, ahol megrendezik a vb-selejtezőt. A futsalosokra először Norvégia vár, majd Fehéroroszország, végül pedig Bosznia-Hercegovina lesz az ellenfél. Csupán a csoportgyőztes jut az elitkörbe, így minden mérkőzés nagy jelentőséggel bír majd a végelszámolásnál.

quirikó vivien, futsal, női futsalválogatott, deac, Gajzágó Flóra, Krascsenics Csilla, Nagy Anikó, Fülöp Diána, Hardon Rita, magyar futsal
Quirikó Vivien mellett öt DEAC- játékos készül a válogatottal 
Forrás: DEAC-archív

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában