Búcsú

12 órája

Bezár Debrecen egyik legikonikusabb szórakozóhelye

A Fórum II. miatt kell bezárniuk, vendégeket már csak ebben a hónapban fogadnak. A Roncsbár 12 év alatt Debrecen egyik turisztikai látványosságává vált.

Haon.hu

Hosszú évek után hónap végén bezár a Roncsbár

Forrás: Napló-archív

„Mint azt már sokan tudjátok, a Roncsbár is helyszínéül fog szolgálni a későbbiekben megvalósuló Fórum 2. bevásárlóközpontnak, így sajnos búcsút kell, hogy intsünk egymásnak...” – olvasható a Roncsbár közösségi oldalán szerda délelőtt megjelent posztban, amelyből kiderül, hogy a hónap végén bezárnak.  

Hosszú évek után hónap végén bezár a Roncsbár
Hosszú évek után hónap végén bezár a Roncsbár
Forrás: Napló-archív

Ahogy azt a bejegyzésükben írták, fantasztikus 12 év van mögöttük, mely alatt nemcsak a város, hanem Kelet-Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb szórakozóhelyévé és igazi turisztikai látványossággá nőtték ki magukat a látogatóikkal közösen.

Ha Mindannyian úgy akarjuk, a folytatás sem várat sokáig magára, a közös akarat továbblendít Bennünket és egy talán még nívósabb Roncsbárban találkozhatunk!

– zárták a bejelentést, amelyből az is kiderült, az élet ebben a hónapban nem áll meg, még több koncerttel készülnek október 24-ig.

Nem a Roncsbár az egyetlen

Korábban úgy értesültünk róla, hogy az ikonikus szórakozóhely a Dósa nádor térre költözhet. A környéken nem ez az első és egyetlen hely, ami bezár vagy már bezárt, ugyanis a Fórum II. tervezett bővítésének bejelentését követően a Levendula kézműves fagylaltozó is bejelentette, itt a vége, majd a Black Sheep Kávéház és Konyha is elköltözött a korábbi helyéről. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában