Hirdetés

5 órája

Sztárok, bajnokok ringben – indul a HELL Boxing Kings élő show-ja

A HELL Boxing Kings 2024-ben újraértelmezi a boksz és a szórakoztatás világát! Ez az exkluzív versenysorozat nemcsak a sport rajongóit nyűgözi le, hanem mindenkit, aki látványos küzdelmekre és világszínvonalú show-ra vágyik. Tíz ország legjobb bokszolói négy súlycsoportban mérkőznek meg az egymillió dolláros összdíjazásért, amelyből a fődíj 100 000 dollár és egy rangos WBO-öv. A versenyzők mellett hírességek is ringbe lépnek, garantálva az izgalmas meccseket és a látványos show-elemeket.

PR cikk

Forrás: HELL Boxing Kings

A november 10-i miskolci nyitóeseményt követően minden vasárnap újabb mérkőzések kerülnek megrendezésre, így november 17., 24., december 1., 8., 15., végül pedig a döntő december 22-én. Nemcsak profi bokszolók, hanem hírességek is megmérkőznek egymással a ringben, köztük olyan ismert magyar személyiségek, mint Istenes Bence, Brasch Bence és Berki Renáta (Mazsi). Ez a különleges eseménysorozat minden nézőnek tartogat valamit, legyen szó a sport izgalmáról vagy a celebek versengéséről.

A győztesek nemcsak a rangos WBO övvel térhetnek haza, hanem elnyerik a 100.000 dolláros fődíjat és a „jövő bajnoka” címet, amely ugródeszkát jelenthet egy sikeres profi bokszkarrierhez. Az események hangulatát világszínvonalú fellépők emelik tovább, akik minden alkalommal garantálják a fergeteges hangulatot.

Forrás: HELL Boxing Kings 

November 17-én Majka, Magyarország egyik legismertebb rappere lép fel, november 24-én a bolgár énekesnő, Dara kápráztatja el a közönséget, míg december 1-jén az energikus rapduó, az AK26 robbantja fel a színpadot. KKevin a magyar rapvilág fiatal üstököse, december 8-án pörgeti fel a hangulatot, december 15-én pedig a szlovák rapper, Rytmus lép fel, aki nemrégiben a prágai O2 Arénában adott teltházas koncertet. A show nagykövete, Roy Jones Jr., az élő bokszlegenda, különleges meglepetésekkel készül a nyitó- és záróeseményeken.

Forrás: HELL Boxing Kings 

A HELL Boxing Kings versenyei alatt minden pillanat számít: a ringben látványos összecsapások és drámai küzdelmek zajlanak, miközben a nézők testközelből élvezhetik a bokszvilág egyik legnagyobb idei versenysorozatát. Minden egyes mérkőzés igazi show-élményt nyújt, ahol a sport és a szórakoztatás tökéletes harmóniában egyesül. Az esték nem csupán a bokszról szólnak, hanem egy teljeskörű szórakoztató programról, amely felejthetetlen élményt biztosít.

Forrás: HELL Boxing Kings 

Ez nem egy szokványos bokszgála – ez egy igazi szuperprodukció, ahol a sport és a szórakozás legnagyobb nevei kerülnek reflektorfénybe. A ring izgalmai mellett a fellépők világszínvonalú produkciói garantáltan maradandó élményt nyújtanak. Ne hagyd ki az alkalmat, hogy részese legyél ennek a lenyűgöző eseménynek, amely tökéletesen ötvözi a boksz és a show világát!

Szerezd be jegyed most, hogy biztosítsd a helyed ezen a páratlan élményen, és éld át élőben, ahogy a legnagyobb harcosok a dicsőségért küzdenek. Jegyek már elérhetők az Eventim oldalán: Jegyvásárlás itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában