Debrecen

2024.04.27. 15:04

Arany Glóbusz Médiakupa - Idén is remek meccseket rendeztek

A debreceni rendezvényen remek meccseket rendeztek. Az Arany Glóbusz Médiakupa idén is sok érdeklődőt vonzott.

Orosz Krisztofer

Arany Glóbusz Médiakupa: minden résztvevő elismerésben részesült

Forrás: Orosz Krisztofer

Az Arany Glóbusz Médiakupa immár harmadik alkalommal látogatott Debrecenbe, hogy újfent színvonalas mérkőzéseken mutathassák meg a résztvevők, a sport mindenkié! A Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban ezúttal öt együttes mérte össze erejét, de a helyezéseken túl más üzenete is volt a tornának: a jótékonykodás. Akár egy klasszikus focikupán, itt is járt a különdíj a legjobb kapusnak, a gólkirálynak, sőt Fair Play-díjat is kiosztottak a focisták között. 

Arany Glóbusz Médiakupa, Nádudvari Péter, Labdarúgás
Arany Glóbusz Médiakupa: Nádudvari Péter szerint fontos a jótékonykodás
Forrás: Orosz Krisztofer

Arany Glóbusz Médiakupa: egy percig sem gondolkodott Nádudvari Péter 

Ahogy említettük, a rendezvényen a jótékonykodás is a központban volt, így aligha hiányozhatott a játékosok közül Nádudvari Péter, akitől nem áll távol az ilyen kezdeményezésekben való részvétel. Az év emberének megválasztott és Prima díjas gyógypedagógus a Haonnak elmondta, öröm volt egy ilyen színvonalas rendezvényen szerepelni. – Az igazsághoz hozzátartozik, már nagyon régen fociztam. Ennek ellenére jól éreztük magunkat a csapattal, talán voltak jó megmozdulásaim is. 

A egész rendezvénynek nem feltétlen a futball volt a központban s örülök, hogy a sport ismét túlmutatott önmagán, hiszen jótékonysági oldala is volt a kupának. 

Egy percig sem gondolkoztunk a társaimmal, adományokat is hoztunk a rászorulóknak. Ezt a mentalitást mondhatni örököltem a szüleimtől, édesanyám orvos, édesapám szociális munkás. Gyermekkoromban beszédhibákkal küszködtem, sokat hadartam, nem artikuláltam rendesen, így pontosan tudom, milyen hátrányokkal élhetnek emberek, pontosan ezért szeretnék segíteni – fogalmazott. 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában