Bulvár-celeb

2024.04.17. 05:50

Szívszorító: a két éve elhunyt Babicsek Bernát arcát látta maga előtt Détár Enikő

A népszerű színésznő sosem unatkozik, most éppen nyolc darabban játszik egyszerre. Az egyikben a fiatalon meghalt Babicsek Bernát volt korábban a partnere...

MW

Détár Enikő

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

A színésznő egyik legkedvesebb előadása, a Fergeteges látogatás kapcsán meglepő részleteket árult el. A darab nagyon közel áll a szívéhez, lassan a 80. előadásnál tartanak. Détár Enikő számára eleinte nehéz volt, a darabban ugyanis együtt játszott Babicsek Bernáttal, aki 2021 végén tragikus körülmények között váratlanul elhunyt.

Bernát elvesztése után néhány hónapig nem játszottuk ezt a darabot, utána bevallom, volt néhány olyan előadás, amikor beugrott nekem Bernát arca. Azt akkor muszáj volt elrendeznem magamban. Nem tudom, hogy a többiek hogyan birkóztak meg ezzel, nekem furcsa volt és nehéz

– árulta el Détár Enikő.

Détár Enikő és Babicsek Bernát 2021-ben, a Fergeteges látogatás előadásán
Fotó: Arany Gábor

Másképp nem lehet, csak együtt

A színdarab vidám, jó hangulatú előadás, amelyben egy anya, lánya és egy szerető mindennapjai borulnak fel, amikor a nagymama váratlanul beállít és marad is. 

DSCN5250
Fergeteges látogatás: Détár Enikő, Bodor Szabina és  Pásztor Erzsi 
Fotó: Arany Gábor / Zalai Hírlap

Pásztor Erzsi az előadás végén mindig személyes üzenetét mondja el a közönségnek: azt kéri, a mosolyt, amit a színészek a közönség arcán látnak, vigyék haza és őrizzék meg a szívükben.

„Az az igazság, hogy már nagyon összecsiszolódtunk, szeretjük ezt a darabot, szeretünk is együtt lenni, mi is lelkesek vagyunk. 

Erzsike élő legenda, akivel jó együtt játszani, inspiráló nekem is és a fiataloknak is, hogy ennyi idősen ilyen végtelen energiája van. 

Én abban hiszek, hogy teljesen mindegy, hány szereplős egy darab, a csapatmunka a lényeg, hiszen van, aki világosít, hangosít, van, aki zongorázik, ezt másképp nem lehet, csak együtt” – mondta Enikő.

Hogy Détár Enikő minek köszönheti bomba formáját, kiderül a Bors cikkéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában