Bulvár-celeb

2024.08.20. 20:00

Amikor egy macsó elolvad: megríkatta az unokája David Hasselhoffot

A Knight Rider és a Baywatch egykori szívtiprója boldog nagypapa lett.

MW

Az egykori Knight Rider nagypapa lett

Forrás: Northfoto

David Hasselhoff már 72 éves, ma már nem rohangál a tengerparton, hanem otthon ül és unokázik. A sztár idősebbik lánya, Taylor ugyanis augusztus 11-én világra hozta az első gyermekét.

A Baywatch-sztár a közösségi oldalán osztott meg egy fotót karjaiban újszülött kisunokájával, akit Londonnak neveztek el. A büszke nagypapa a megható pillanatban el is sírta magát a meghatottságtól. Legalábbis ez derül ki David Hasselhoff Instagram-posztjából. A közös fotóhoz a színész azt írta:

Egy síró nagypapa... Tökéletes. Áldott vagyok.

Guinness-rekord

David Hasselhoff sikersorozata, a Baywatch hiába indult pozitív fogadtatással 1989-ben, az NBC televíziós csatorna nem volt elégedett a nézettségével, és egy évad után leállította a sorozatot. Hasselhoff azonban nem nyugodott bele, hanem saját maga vált a sorozat producerévé, befektetőket szerzett, megvették a jogokat, és folytatták a szériát. A Baywatchot fénykorában 140 ország több mint egymilliárd nézője követte.

David Hasselhoff  bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is, mint a valaha volt legnézettebb tévésztár, mivel a Knight Rider és a Baywatch révén két korszakos, világszerte ismert sikersorozatnak is eljátszotta a főszerepét, ilyesmire pedig azóta sem nagyon volt példa - írja cikkében a Life.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!