maguk is jótékonykodnak

2020.03.11. 14:41

Kowáék adakozásra buzdítanak

A népszerű zenekar nemrég karitatív témában posztolt közösségi oldalán.

Fotó: Matey István, archívum

A Kowalsky meg a Vegáról eddig is köztudott volt, hogy amikor csak tehetik, nemcsak nevüket adják, hanem tevékenyen is részt vesznek jótékonysági eseményeken. Amellett, hogy a csapat már javában a 2020-as turnéjára készül, legutóbb pár nappal ezelőtt hívta fel rajongói figyelmét arra, hogyan támogathatják a nehéz sorsúak élelemezését segítő karitatív egyesület tevékenységét.

– Komádiban jártunk, és élelmiszert osztottunk. Nem is gondolnánk, hogy közvetlen közelünkben mennyi rászoruló van, akiknek a legkisebb is rendkívül sokat jelent. A Hajdú-Bihar megyei Élelmiszerbank Egyesület megmenti a közeli lejáratú élelmiszereket és eljuttatja a rászorulókhoz. Arra kérünk mindenkit, hogy támogassátok tevékenységüket, ha van rá lehetőségetek! – olvasható a zenekar felhívása.

Aki a napokban ellátogat a Kowalsky meg a Vega közösségi oldalára, azt is megtudhatja, mikor lesz a Nem számít semmi más című dal új videójának bemutatója.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában