haon.hu PODCAST

2024.09.17. 13:45

„Nálunk nincs tányérdobálás” – Gábor Bettivel beszélgettünk

Több mint két évtizede táncoltatja meg zenéivel a közönséget a debreceni énekesnő. Gábor Betti a napokban a Haon podcastjében elmondta, milyen volt számára az idei szezon, illetve azt is, hol találkozhatunk vele legközelebb.

Nagy Emese

Gábor Bettitől megtudtuk, sűrű nyarat tudhat maga mögött, nagyon pörgős volt neki az elmúlt pár hónap, Josh-sal ugyanis szinte bejárták az országot. – Felléptünk pici falvakban, nagyobb városokban, és fel vagyok háborodva, hogy vége az idei fesztiválszezonnak – kacagott fel a debreceni énekesnő. Hozzátette, rengeteg élménnyel gazdagodtak, minden koncertjükön abszolút jó volt a hangulat, mindenhol fergeteges bulit csaptak együtt a közönséggel.

Gábor Betti a Haon podcaststúdiójában
Gábor Betti a Haon podcaststúdiójában
Forrás: Molnár Péter

Gábor Betti lesz a yoUDay egyik házigazdája

– Josh-sal már több mint 3 éve dolgozunk együtt, és mivel egy célért dolgozunk, nincsenek közöttünk nagyobb csetepaték. Ha esetleg valamiben nem egyezik a véleményünk, akkor azt átbeszéljük, nálunk nincs tányérdobálás. Ha nem jönnénk ki egymással, akkor nem dolgoznánk együtt. Megtaláltuk a közös vonalat, és emberileg is nagyon hasonlítunk, szóval nincs okunk panaszra – fogalmazott Gábor Betti, és kiemelte:

imád énekelni és színpadon lenni, hálás azért, hogy ennyi idő után is azt csinálhatja, amit szeret.

Gábor Betti kifejtette, a szeptember még húzós lesz számukra, mert vannak még bőven fellépéseik, illetve vele találkozhatunk a yoUDay-en, ugyanis az énekesnő lesz a stadionshow egyik házigazdája. Elmondta, a következő hónapokban sem fog unatkozni, várhatunk tőle és Josh-tól újabb zenéket is, amik minden bizonnyal pörgős, táncos dalok lesznek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában