2020.05.29. 14:01
Hadházi László elárulta, mi a kedvenc receptje
A kovászos-virslis bab sokoldalúságánál és ízvilágánál fogva bizonyára sokak kedvence lesz.
20200319 Debrecen, Incognito Bár Fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló A Blues From Hell nevezetű debreceni formáció és a népszerű humorista, Hadházi László közösen koncerteztek
Fotó: Napló-archívum
Hadházi László nemrég egy hamisítatlan gasztrofotót posztolt a hivatalos közösségi oldalán, amelynek láttán összefutott a nyál a rajongók szájában.
A képen a debreceni születésű humorista látható, amint éppen kedvenc ételét kanalazza, méghozzá egyenesen a serpenyőből. Közkedvelt standuposunk végül megkönyörült az éhes követőtáboron, és egy újabb posztban elárulta a fenséges étek titkát, bár hozzáfűzte, az elkészítését csakis haladóknak ajánlja.
A szerkesztőség egyöntetű véleménye szerint másodhullám esetén, koronavírusos időkre mindenképp érdemes elsajátítani a következő (most már nem annyira titkos) receptet, amelynek utolérhetetlen előnye, hogy mindössze két hozzávaló szükséges hozzá:
virsli és babkonzerv.
„Az utóbbit kinyitjuk, beleöntjük egy serpenyőbe, és rá a virsli. Kovász nincs benne. Jó étvágyat!”
– árulta el konyhai fortélyát Hadházi László a Facebook-oldalán megosztott videóban.
Kapcsolódó cikk: