Premier

2021.07.14. 13:01

Új dallal jelentkezik Dánielfy Gergő

Az énekes még soha nem volt ennyire izgatott egy számának fogadtatása miatt.

Forrás: Dánielfy Gergő Facebook-oldala

Fotó: Szankovszky Szilvia

Július 15-én este jelenik meg Dánielfy Gergőnek és együttesének új száma, Elbírjuk a súlyt címmel – osztotta meg a hírt rajongóival az énekes a közösségi oldalán. Mint írja, a szerzemény nyitó dalként fog megjelenni a zenekar harmadik lemezén.

Dánielfy Gergő azt ígéri, ez az album más lesz, mint az eddigiek. Bejegyzésében azt is kiemelte, soha nem volt még ilyen mélyen és magasan a szövegek megírása közben. Az egész album egy élettörténetet fog bemutatni, illetve azt, miképpen változik a szerző lelkiállapota akár másodpercek alatt is. Az énekes szerint ezeket a változásokat sokszor nehéz lesz követni, de az album éppen amiatt íródott, hogy kiadja magából ezeket a helyzeteket.

Az album ugyan csak ősszel jelenik meg, de az új dal már csütörtökön debütál. – Nagy vágyam volt, hogy csináljak egy filmes hatású és történésű klipet. Rengeteg munka és hajnali órák vannak ebben az anyagban. Soha nem izgultam még ennyire egy dal fogadtatása miatt – fejezte ki érzéseit Dánielfy Gergő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában