Bulvár

2023.07.07. 10:37

Bódi Sylvi ha teheti, civilekkel barátkozik

A debreceni kötődésű modellnek kevés celeb ismerőse van.

Az egykori playmate úgy fogalmazott, sosem tudott velük miről beszélgetni

Forrás: Napló-archív

A debreceni kötődésű modell, Bódi Sylvi több helyen is járt már, és sok emberrel találkozott, hírességekkel és civilekkel egyaránt. Ám az egykori playemate elmondása szerint nem barátkozik olyan könnyen.

– Nagyon kevés celeb ismerősöm van, ritka kivétel az, akivel megtalálom a közös hangot. Rubint Réka és Király Linda azok, akik pozitív benyomást tettek rám. Ők valóban csupa szív, mély érzésű emberek, de nagy általánosságában azért elmondható, hogy a sztárok bizony felszínesek és sekélyesek. Mindig is éreztem, hogy ez nem az én közegem, nem tartozom közéjük – számolt be az Origo a Story magazin nyomán. 

Az egykori playmate úgy fogalmazott, sosem tudott velük miről beszélgetni.

– Az én barátaim, akik kivétel nélkül civil emberek, teljesen más értékrenddel bírnak. Az elmúlt években igyekeztem sokaknak bizalmat szavazni. De, amikor sorra tapasztaltam, hogy mindegyikük hamis, játssza az eszét, és mosolyogva kérdezi meg, hogy vagyok, majd amikor elfordítom a fejemet, akkor gondolatban belém mártja a konyhakést, az számomra finoman szólva is gyomorforgató volt – tette hozzá Sylvi, akinek az igazi áttörést külföld és a szörfözés hozta.

– A vízen mindenki egyenlő, mindenkit ugyanaz a hullám darál be és nyal képen. Nem számít, mekkora celeb vagy, honnan jöttél és hány követőd akad. Számomra ez a valóság, nem pedig az, ami a kamerák és a nyilvánosság előtt történik. Persze nem akarok álszent lenni, hiszen 20 éven át én is celeb voltam. Azóta viszont sokat fejlődtem emberileg. Megismertem magam, bejártam egy teljesen más utat, és megtanultam, mi fontos, és mi nem az életben. Ehhez ugyan kellett 42 év és különböző élethelyzetek. Ma már azt mondhatom, mindegyik én vagyok: a playmate, a szörfös, a kertész, a gazdasszony, a celeb, a civil – zárta a modell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában