Valóságshow

2024.05.30. 13:06

Való Világ 12: Neki szurkol VV Gina, a kiesett hajdú-bihari valóságshow-szereplő

VV Ginának kellett elhagyni a luxusbörtönt, de nem szomorkodik. A Való Világ 12. évadában egy hajdú-bihari valóságshow-szereplő is részt vett, aki kiesése után a Haonnak nyilatkozott.

Nagy Emese

A Való Világ kiesője, VV Gina elmondta, milyen férfiak az esetei

Forrás: RTL.HU

Fotó: Hargitay Oliver

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a közelmúltban újra megnyitotta kapuját az ország legmenőbb luxusbörtöne. Elstartolt a Való Világ 12. évada, az első nyolc játékos között ott volt Sütő Georgina, VV Gina is, aki Hajdú-Bihar vármegyéből érkezett a játékba. Gina Berettyóújfalu mellől jött, a bemutatkozó kisfilmjében egy belevaló, szenvedélyes nőnek ismerhették meg a nézők; többek közt azt is elárulta magáról, szeret néha kicsit megőrülni. A Való Világ 12. beköltöző show-jába kitörő örömmel érkezett, nem tudta leplezni, mennyire boldog, hogy őt is beválogatták. De sajnos, nem szurkolhattunk neki sokáig, ugyanis az elsők között volt, akinek el kellett hagynia a játékot.

VV Ginának kellett elhagyni Való Világ 12. luxusbörtönét
Haon Debrecen
VV Ginának kellett elhagynia a Való Világ 12. luxusbörtönét
Forrás: RTL.HU

VV Gina történelmet írt a Való Világ 12. évadában

Arra kérlek titeket, hogy döntsetek jól és tényleg adjátok meg másnak a lehetőséget, hogy hazavigyék ezt a nyereményt

 – fogalmazott bent a villában VV Gina, aki kampánybeszédével szó szerint történelmet írt a Való Világban, ugyanis eddig még senki nem buzdította a nézőket arra, hogy ellenfelére szavazzanak. Ennek meg is lett az eredménye, a nézők végül Valen mellett döntöttek. Gina villatársainak kijelentette: „Így távozni a villából sokkal jobb, minthogy egymásra rápakolgatjátok a jeleket, hogy na veled már nem szeretnék együtt élni.”

A napokban telefonon értük utol a hajdú-bihari egykori villalakót, aki a Haonnak elmondta, nagyon régóta vágyott arra, hogy bekerüljön a Való Világ realty-jébe, azonban hamar kiderült számára, nem neki való a játék. Nem úgy érezte magát a luxusbörtönben, ahogyan azt korábban megálmodta, ezért fogalmazott úgy a kortesbeszédében, ahogyan hallhattuk tőle, mert a szeretteinek akarta megüzenni, nem szeretne tovább játékban maradni. – Örülök, hogy részt vehettem a műsorban, így ez is kipipálva. Nagyon aranyos és cuki emberek vannak bent a villában, de kevés olyan karaktert véltem felismerni, amilyen én magam vagyok. Emiatt és talán a korkülönbség miatt is nem tudtam önmagamat adni, megmutatni, és ez zavart. Azért is akartam magam mögött hagyni a villát – fogalmazott.

Kinek szurkol VV Gina?

Gina arra a kérdésünkre, kinek adná oda a főnyereményt, azt válaszolta, szerinte VV Kikidi érdemelné meg a legjobban, így neki szurkol a továbbiakban. Megtudtuk, a hajdú-bihari nő életében minden úgy megy tovább, ahogyan a műsor előtt, végre tetovál, amit nagyon szeret, és barátnőjével tervezi a nyaralást, idén nyáron Törökországba akarnak eljutni.

 – Továbbra is szingli vagyok, persze megtalálnak a férfiak a közösségi oldalakon, többen írnak, bókolnak, de még nem „talált be” olyan, akivel többet el tudnék képzelni. Volt néhány kapcsolatom, jól tudom, mit és milyen férfit akarok, számomra fontos, ha ránézek, akkor váltson ki valamit belőlem. Tudom, hogy milyen az, amikor belemegyünk egy olyan kapcsolatba, amiben nem érezzük jól magunkat, azt nem szeretném többet átélni, nagyon nem jó érzés sem nekem, sem a másiknak – mutatott rá.

Kiemelte, a harminc felettiek kereshetik, de olyanok, akik tényleg igazi férfiak. 

Ne legyen kis teszetosza, tegye oda magát az élet minden területén, ne csak úgy félig. Erős nőnek tartom magam, de egy férfi mellett szeretek én is a „gyengébb” lenni. Ha kívánhatnék, akkor egy spanyol vagy olasz macsót kérnék

 – nevetett fel Gina.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában