Helyi bulvár, celeb

2024.07.31. 13:01

VV Ádi nyerte a Való Világ 12-t – csalódott VV Gina hajdú-bihari valóságshow-szereplő

Nem mindenki örült VV Ádi győzelmének. A Való Világ 12. fináléja után VV Gina csalódottan nyilatkozott a Haonnak.

Nagy Emese

VV Ádi (balról) győzedelmeskedett VV Kikidi felett a Való Világ 12. fináléjában

Forrás: RTL.HU

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, május 5-én újra megnyitotta kapuját az ország legmenőbb luxusbörtöne. Elstartolt a Való Világ 12. évadában Sütő Georgina, VV Gina Hajdú-Bihar vármegyéből érkezett a játékba, a Berettyóújfalu mellől érkezett valóságshow-szereplőnek sajnos nem sokáig drukkolhattunk. Kiesése után azt nyilatkozta, nagyon régóta vágyott arra, hogy bekerüljön a Való Világ realty-jébe, azonban hamar kiderült számára, nem neki való a játék. Gina korábban arra a kérdésünkre, kinek adná oda a főnyereményt, azt válaszolta, szerinte VV Kikidi érdemelné meg a legjobban, így neki szurkolt a játék további részében, viszont a vasárnap esti fináléban nem úgy történtek a dolgok, ahogyan ő azt szerette volna.

A Való Világ 12. finálé győzteséről, VV Ádiról fogalmazta ment véleményét VV Gina
Való Világ 12 finálé
A Való Világ 12. finálé győzteséről, VV Ádiról fogalmazta ment véleményét VV Gina
Forrás: RTL.HU

Vasárnap eldőlt, ki nyerte a Való Világ 12-t

Vasárnap este véget ért a Való Világ 12. évada, a fináléban már csak a három játékban maradt szereplő, VV Kikidi, VV Geri és VV Ádi küzdött meg a fődíjért. A nyeremény a műsor kezdete óta folyamatosan változott, néha csökkent, olykor növekedett, végül 37, 65 millió forintot vihetett haza a nyertes. Végül VV Ádi örülhetett, ő lett a Való Világ 12. évadának a győztese.

Számomra csalódás, hogy nem Kikidi nyert!

– hangsúlyozta VV Gina. Elmondta, szerinte villabéli barátja érdemelte volna meg leginkább a busás nyereményt. – Ő tényleg tett azért, hogy ő legyen a győztes, egy nagyon értékes fiatalembernek tartom, aki jól játszott. Nem értem, a nézők többsége miért Ádira szavazott. 

Teljesen őszinte leszek, Ádi úgy érkezett meg a játékba, mint a villa bikája, viszont úgy vélem, ettől nagyon távol állt.

Nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem a Való Világ 12. évadának nyertese azért került közel VV Giadához, mert tudta, a nőnek köszönhetően tud csak a középpontban lenni. Egyáltalán nem tartom igazságosnak, hogy VV Kikidi „csak” második lett. Tényleg sajnálom, hogy nem ő nyert, remélem, a való életben majd felfigyelnek rá, és hallunk még róla – mondta a valóságshow-szereplő a finálé után. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában