Helyi bulvár, celeb

2024.08.13. 20:02

Megmutatta álomotthonát a hajdúsági szépség – van mire büszkének lennie

Ízléses virágkompozíciók, amerre csak a szem ellát. Bódi Sylvi portáját elnézve azonnal feltűnik, hogy a volt playmate imádja a növényeket.

Haon.hu

Megmutatta Balatonhoz közeli otthonát Bódi Sylvi egykori playmate, aki egyébként nem túl gyakran oszt meg részleteket a magánéletéről, vette észre az Index. A nemrég még Tenerifén nyaraló szépség él-hal a kertészkedésért, és ez a mostani fotókon is visszaköszön valamennyire, a ház körül ugyanis rendkívül ápolt a zöldterület, valamint az épületet is növényik díszítik, ahol csak jut nekik hely.

Közösségi oldalára posztolt képeket a csoda szép házáról Bódi Sylvi
Közösségi oldalára posztolt képeket a csoda szép házáról Bódi Sylvi
Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

Bódi Sylvi: Olyan, mintha minden nap esküvői dekorációban élnék

Odáig vagyok a virágokért, s az idén úgy döntöttem, hogy a házat fehér virág kompozíciókkal »öltöztetem fel«. Olyan, mintha minden nap esküvői dekorációban élnék, imádom, hogy ilyen szép fehér virágok látványában gyönyörködhetek nap, mint nap. Szeretgetem is őket rendesen, hiszen a gondos kezek nélkül nem éreznék magukat ilyen jól

– írta közösségi oldalán a debreceni származású Bódi Sylvi, majd azt üzente a követőinek, hogy aki szeretne hasonlóan gyönyörű kompozíciókat látni a saját teraszán vagy balkonján, vegye fel vele a kapcsolatot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában