Hatalmas kaland

2024.07.17. 14:57

Bódi Sylvi álomba illő programokon vehetett részt Tenerifén

A Debrecenben született modell szuper élményeket szerzett idei szörftábora során. A tenerifei nyaralás nemrég ért véget, és Bódi Sylvi most bővebben is mesélt elképesztő kalandjairól.

Haon.hu

Korábban már beszámoltunk Bódi Sylvi tenerifei nyaralásáról. A modell a szörftáborára hétfőn indult el, a Metropol beszámolója alapján sok ismerős, visszatérő arcot látott a tanítványai között, akikkel természetesen a kikapcsolódásra is rengeteg időt tudtak szakítani. A kaland ugyan véget ért, de Sylvinek egy örök élmény marad, amiről Instagram-oldalán hosszabban is mesélt egy csomó kép kíséretében.

Bódi Sylvi szuper élményeket szerzett
Bódi Sylvi szuper élményeket szerzett 
Forrás:  MW-archív

Bódi Sylvi fergeteges élményeket szerzett

Ez egy nagyon jó kis nyaralás volt!  A mindennapi szörf mellett egy csomót programoztunk. Voltunk katamarános bálnalesen, sokat kirándultunk, megnéztük a Teidet, a babér erdőt, bejártuk a sziget északi részét, tengeri kajakozás közben megcsodáltuk a delfineket, snorkeleztünk, finom ételeket ettünk, jókat beszélgettünk, sokat nevettünk. Ünneplésben sem volt hiány: az egy hét alatt két szülinaposunk is volt, az egyik a tábor elején, a másik a tábor végefelé

– kezdte örömteli bejegyzését a debreceni származású szépség az Instagram-oldalán.

Szuper jó kis csapat volt ez! Sok kedves embert ismertem meg az újak személyében: ebben a táborban is volt egy hölgy, aki legyőzte a félelmeit és önmagát – ez hatalmas dolog –, és a balatoni és tapolcai triumvirátus is keményen tolta a szörföt. Voltak régi ismerősök is: egyik jó barátom fia illetve egy nagyon vagány lány, aki a balis táboromban is ott volt. Nagyon örülök, hogy a volt óvó nénim és a lánya idén is csatlakoztak hozzánk. Köszönöm Nekik a bizalmat, hogy engem választottak arra, hogy bevezessem Őket a szörfözés alapjaiba. Igazán megtisztelő, és nagyon büszke vagyok egytől egyig mindenkire, mert nagyon ügyesek voltak!

– zárta a modell.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában