Kísértés

2024.08.26. 11:46

„Udvaroltam már foglalt nőnek” – a Kísértés debreceni sztárjával, Kristóffal beszélgettünk

A Kasza Tibor műsorvezetésével a Thaiföldön forgatott társkereső realityben négy pár vállalkozott arra, hogy próbára tegye kapcsolatát. A Kísértés című műsorban feltűnik egy debreceni férfi is, Molnár Kristóf.

Nagy Emese

A Kísértés című műsor debreceni szereplője, Molnár Kristóf

Forrás: TV2

Szeptember 1-jén elstartol a TV2 legújabb szuperpodukciója, a Kísértés, amelyben négy pár teszi kockára a kapcsolatát. A műsor húsz év után tér vissza a magyar televízióba, az eredetije, a Temptation Island egyébként 2001-ben indult az Egyesült Államokban – számolt be róla az Origo. Mint írják, a műsor már a kezdetektől fogva vitákat váltott ki az amerikai médiában, de a hírverés persze nem ártott a nézettségnek. Az alaphelyzet szerint négy férfi szereplő lakik együtt 10-12 szépséggel, fiatal csinos nővel, persze remek körülmények közt, medencés házban. A férfiak megpróbálnak hűek maradni a párjukhoz, a szingli nők feladata pedig elcsábítani őket, próbára tenni a hűségüket, szerelmüket. Ehhez különféle praktikákat is bevetnek. Ezzel párhuzamosan a férfiak barátnői, menyasszonyai egy hasonló luxusingatlanban élnek a szomszédban vagy a közelben, persze kigyúrt testű, jóképű srácokkal, akiknek pedig az a feladatuk, hogy elcsábítsanak egy-egy női versenyzőt. Ez persze rengeteg vitával, furcsa félreértéssel, kínos magyarázkodással, botránnyal jár, ugyanis szabályos időközönként a szereplők videókat nézhetnek meg arról, mit művelt a párjuk előző nap.

Temptation Island, azaz a Kísértés című reality műsor szereplői
Debrecen Haon társkereső
A Temptation Island, azaz a Kísértés című realityműsor szereplői 
Forrás:  MW-archív

Jön a TV2 új társkereső realityje, a Kísértés

A Kísértés című társkereső realityben feltűnik egy debreceni férfi is, Molnár Kristóf, aki arra vállalkozott, sármjának és humorának köszönhetően elcsábítja azokat a nőket, akik kedvesükkel érkeztek Thaiföldre, hogy megmutassák, egymás iránt érzett szerelmük megingathatatlan. Telefonon értük utol Kristófot, aki a Haon érdeklődésére elmondta, régóta kacérkodott már a gondolattal, hogy hasonló műsorban részt vesz, és úgy érezte, eljött az ideje annak, ne csak vágyakozzon a szereplés után, hanem éljen is a lehetőséggel. 

Mindig is szerettem volna próbára tenni magam egy tévéműsorban, kíváncsi voltam, hogyan viselkedek, mit hoz ki belőlem az, ha össze vagyok zárva idegen emberekkel. Majd jött a Kísértés, és »beadtam a derekamat«, maga Thaiföld is nagyon vonzott, de leginkább az, hogy meg kell dolgoznom egy, vagy akár több nő figyelméért. Nem akarok senkit sem megbántani, de azt tapasztalom, manapság egy férfinak nem igazán kell megdolgoznia egy nő figyelméért. A kihívás vonzott, hogy olyan nők közé érkezem, akiknek van párja, és igenis meg kell dolgozni minden érintésért, szép szóért

– fogalmazott Kristóf, aki elárulta, a való életben is volt már olyan, hogy olyan lánynak csapta a szelet, akinek volt párja, de úgy véli, ez azért más helyzet, hiszen a párok olyannyira stabilnak gondolják a kapcsolatukat, hogy egy ország szeme láttára teszik próbára azt.

A Kísértés című műsor debreceni szereplője, Molnár Kristóf
Forrás: TV2

Manapság jobban megy neki a csajozás

Megtudtuk, két komolyabb kapcsolata volt eddig a 29 éves debreceni férfinak, 2020-ban ért véget egy 1,5 éves párkapcsolata, azóta keresi az igazit. 

Abszolút nincs esetem, zsánerem, leginkább a személyiség az, ami meg tud fogni. Nyilván egy szép arc, egy kerek popsi az vonzza a szemet, és meg tudja könnyíteni a döntést, hogy nyissak-e valaki irányába vagy sem. Ennek ellenére azt vallom, hiába a tökéletes kinézet, ha a lány gondolkodása, személye nem jön be

 – nyilatkozta. Továbbá kitért arra is, régebben nehezebben ment számára a csajozás, mert eléggé husis volt, de a rendszeres sportnak köszönhetően pozitív irányba változott a külseje, így csajokból is behozta a lemaradást. 

Úgy gondolom, a magas, sportos kinézetemmel, valamint a kisugárzásommal fogom meg a lányokat

 – vallja a Kísértés debreceni szereplője, Molnár Kristóf. Hozzátette, ha azt tapasztalja, hogy a kiszemeltje is nyitott felé, akkor odateszi magát. Semmi nem tudja eltántorítani attól, hogy megszerezze magának azt a nőt, aki iránt vágyakozik. 

A Kísértés, a párok próbája a szeptember 1-jei kezdés után hétfőtől csütörtökig minden este lesz látható a TV2-n. 

Idén a TV2-n már figyelemmel követhettünk egy párkapcsolati realityt, a Házasság első látásra című műsort, ami óriási lázban tartotta a nézőket. Portálunk is foglalkozott a műsorral, ugyanis két debreceni kötődésű szereplője is volt, Góbi Hilda és Kabai András, akik közül egyikőjükre (igaz a műsortól függetlenül) már rátalált a szerelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában