Bulvár

2024.08.05. 14:34

Házasság első látásra: szakított Andris és Réka?

Kabai András az utóbbi hetekben többször megfordult Debrecenben. A Házasság első látásra macsója a Campus Fesztiválon, illetve egy belvárosi szórakozóhelyen is megtáncoltatta a bulizni vágyókat.

Nagy Emese

Nagyon jól érzik magukat együtt a Házasság első látásra Andrisa és Réka

Forrás: Kabai András-archív

Kabai András lemezlovas, a Házasság első látásra macsója az utóbbi hetekben többször megfordult Debrecenben. A Campus Fesztiválon két este szórakoztatta a fesztiválra látogatókat, valamint augusztus első szombatján egy belvárosi szórakozóhelyen táncoltatta meg a bulizni vágyó fiatalokat. Andris többször nyilatkozott már a Haonnak, ő volt a TV2-n hatalmas sikerrel futó párkapcsolati reality egyik legmegosztóbb karaktere, azonban azóta is óriási érdeklődés övezi a zene szerelmesének magánéletét. Ez azonban nem csak rá igaz, a Házasság első látásra hat héten át borzolta a kedélyeket országszerte, és a házaspárok utóélete még mindig izgalomban tartja a rajongókat. Június közepén arról számolt be nekünk Andris, hogy a műsor leforgása után rátalált a szerelem. Egy edzőteremben ismerte meg kedvesét, Rékát, akivel igaz, azonnal nem cseréltek telefonszámot, de a férfi szemfüles volt, és amikor legközelebb (egy kis idő elteltével) megpillantotta Rékát, akkor már nem hagyta szem elől veszni. Andris ráírt Instagramon a gyönyörű szőke nőre, és hamar kiderült számukra, hogy igazán összeillenek, találkoztak, majd néhány hét ismerkedés után összeköltöztek. – Nem áll tőlem messze a házasság téma, egy lánynak sem kértem még meg a kezét, de azt el tudnám képzelni – ha a jelenből indulok ki –, hogy Rékával papíron is összekötöm az életemet, mert tényleg minden megvan benne, ami nekem fontos – nyilatkozta nekünk legutóbb Andris, azonban a napokban felfigyeltünk arra, egyetlen egy közös kép sincs szerelmével a közösségi oldalain.

Utánajártunk, a Házasság első látásra Andrisa együtt van-e még szerelmével, Rékával
Haon Debrecen párkapcsolat reality
Utánajártunk, a Házasság első látásra Andrisa együtt van-e még szerelmével, Rékával
Forrás: Kabai András-archív

Együtt van még a Házasság első látásra Andrisa és Réka?

Kíváncsiak voltunk, mi az igazság, együtt vannak-e Rékával, és ha már elértük telefonon Andrist, arról is kikérdeztük, hogyan telik a nyara, illetve jön-e még a fesztivál szezonban Hajdú-Bihar vármegyébe. – Direkt nincs Rékával közös képem a közösségi oldalakon. Mindig is úgy vélekedtem erről, hogy nem kell mindent kipakolni a kirakatba, szeretem védeni a magánéletemet. Köszönjük szépen, együtt vagyunk, és ami a legfontosabb, továbbra is nagyon szeretjük egymást. Sok buliba elkísér, ahol zenélek, de mivel a mostani időszakban nagyon sokfelé megyek, így mindig nem tud mellettem lenni. Nyilvánvalóan neki is van dolga, de igyekszünk a lehető legtöbb időt egymás mellett lenni, viszont az úgy tényleg nehéz, hogy május óta körülbelül 50 fellépésem volt. Ez eléggé fárasztó tud lenni, de attól függetlenül próbálom kiélvezni, augusztus végére általában mindig elfáradok kicsit, de menni kell előre – nyilatkozta a Haonnak a Házasság első látásra Andrisa. Hozzátette, a telefonbeszélgetésünk alatt is éppen Debrecenből van úton hazafelé, eléggé hosszú volt az éjszaka, így a cívisvárosba aludt, és majd csak vasárnap kora délután indult el Budapestre.

Nagyon szeretem a debreceni bulikat, nagyon sok ismerősöm is van a környékről, sokan tudják rólam, a főszezonban járom az országot, de Debrecenbe mindig másmilyen érzésekkel érkezem. Ezek a bulik igazán különlegesek számomra, és ami jó hír, jövök még a vármegyébe, Hajdúböszörményben és zenélni fogok a Hajdúsági Napokon, augusztus 20-án pedig Püspökladányban lépek fel

– hangsúlyozta Kabai András, aki kitért arra, nagyon sokan megismerik az utcán, és a mai napig többen akarnak vele egy közös szelfit készíteni.

Andrist sokan megállítják az utcán

Budapesten annyira nem jellemző, hogy megállítanának az utcán, de Debrecenben annál inkább. Tényleg nem túlzok, a hétvégén is legalább 8-an kérték, készítsünk egy közös szelfit. Sőt, többen úgy fogalmaztak, én voltam az egyik kedvencük, de persze nem veszem én ezeket olyan véresen komolyan, viszont tényleg jól esik, hogy ennyi idő után is így felismernek és kedvelnek

– tette hozzá.

Kabai András rámutatott, még van egy sűrű augusztus, amit végig kell zenélnie, aztán jöhet számára is a jól megérdemelt pihenés. – Réka tényleg nagyon jól alkalmazkodik a jelenlegi állapothoz, igaz, már az elején letisztáztuk, tudott róla, sokat vagyok úton, de ennek ellenére is azt tudom mondani, megfogtam vele az Isten lábát. Most is hívott, merre járok, vár haza, szóval tényleg a legnagyobb rendben van minden köztünk. Ezért is költöztünk össze hamar, hogy derüljön ki, mennyire illünk össze, és az idő minket igazol, ugyanis lassan 1 éve együtt vagyunk – mondta Andris.

A Házasság első látásra Andrisa sokat jár zenélni Debrecen és környékére
Réka Haon párkapcsolat
A Házasság első látásra Andrisa sokat jár zenélni Debrecen és környékére
Forrás: Kabai András-archív

Balira mennek nyaralni a szerelmesek

– Most kifejezetten várom az őszt, hiszen októberben 3 hétre elutazunk Rékával Balira. Nagyon várjuk már az utat, többek között azért, mert akkor tényleg sokat lehetünk együtt, illetve bakancslistás hely mindkettőnknek. Korábban is hasonlóan gondolkodtam, ha vége lett egy-egy nyári időszaknak, akkor elutaztam valahova, és mindenképpen külföldre. Ilyenkor tudok teljesen kikapcsolni, magamra figyelni, és most már természetesen Rékára is. Nagyon szükségünk van már erre a hosszabb pihenésre, tényleg ez tartja most bennem a lelket, remélem hamar elillan ez a 2 hónap – fejtette ki Andris, majd rátértünk a Házasság első látásra második évadára, amire már nem sokat kell várniuk a rajongóknak.

Andris kifejtette, biztosan nézni fogja a következő évadot, kíváncsian várja, milyen karakterek lesznek, illetve az is foglalkoztatja, számukra a műsor el hozza-e az igaz szerelmet. – A mi évadunk is sikeres volt, sokan nézték, úgy vélem, ez most sem lesz másképpen. Biztosan sok izgalomban lesz részük a nézőknek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában