Bulvár

Tegnap, 10:46

Bódi Sylvi már a helyieket is lenyűgözte Indonéziában

A modell a helyi szörfösöktől is kapott egy kedves bókot.

Haon.hu

A gyönyörű modell most éppen Indonézia meseszép partjainál lovagolja az óriáshullámokat. Bódi Sylvi teste a sok sporttól elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Bódi Sylvi szemből is bejön a férfiaknak, de ami az utóbbi időben a hátával történt, az újabb lehetőséget nyújt a rajongói számára, hogy utána fütyüljenek. A részletekről maga a modell számolt be az Instagram-oldalán – olvasható a Bors cikkében.

Bódi Sylvi most Indonéziában élvezi a napsütést
Bódi Sylvi most Indonéziában élvezi a napsütést
Forrás: MW-archív

Bódi Sylvi szörfparadicsomban

Mint írják, a gyönyörű modelltől megszokhattuk, hogy az ideje nagy részét utazással és sportolással tölti, így nem is volt meglepő, hogy megint egy meseszép helyszínről jelentkezett be. Sylvi most épp az indonéziai Mentawai-szigeteken tartózkodik, ahol gyakorlatilag ki sem jött az Indiai-óceánból. A helyszínválasztás nem volt véletlen, a szigetcsoport elhelyezkedése miatt ez maga a szörfparadicsom, a trópusi vizek az áramlatoknak köszönhetően folyamatosan 5 méter körüli hullámokat gerjesztenek a partközelben. Éppen ezért a világ minden tájáról érkeznek ide a deszkások, hogy kipróbálják magukat a nehéz terepen és a gyönyörű környezetben. Sylvi egy pár nappal ezelőtt érkezett meg, az Instagram-oldalának tanúsága szerint már nagyon hiányzott neki a víz és a kék szín…

Ez aztán a hát!

A modell már több fotót is posztolt a helyszínről, illetve most arról is beszámolt, hogy miért nem megy mostanában rá egyik ruhája sem… úgy kiizmosodott, hogy le kell lassan cserélnie a ruhatárát. A szépség egyébként a helyi szörfösöktől is kapott egy kedves bókot: 

Ez egy bi(n)tang jó kis szörfözés volt! Meg úgy ámblokk az egész utazás. Ezzel meg is ittam az évi 2 söröm egyikét. A 2. képen látszik, hogy melyik testrészemet formálja legjobban a szörfözés. Miközben a hajamat tekergettem balerina kontyba, meg is kaptam az egyik sráctól a vízben: You are jacked! (Ki vagy pattintva!) Na, hát ezért nem jön rám az összes ruhám… Mert a sok evezéstől így “kikottásodik” az ember lánya.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában