Új részletek derültek ki Cserpes Laura rejtélyes férjéről

A debreceni születésű énekesnő óvja a magánéletét, nem nyilatkozik arról, hogy kihez ment férjhez. Cserpes Laura választottjáról most mégis kiderülhetett pár konkrétum.

Haon.hu

A nyár utolsó napján, teljes titokban ment férjhez Cserpes Laura mindössze 50 vendég előtt, a ceremóniát a Badacsonyban tartották. Erről korábban a férje nélkül, teljesen egyedül beszélt a debreceni származású énekesnő a Tényeknek, és a rejtélyes férfiról azóta sem lehet tudni, hogy kicsoda pontosan.

Cserpes Laura megtalálta az igazit, de tudatosan titkolja, hogy kihez ment férjhez
Cserpes Laura megtalálta az igazit, de tudatosan titkolja, hogy kihez ment férjhez
Forrás: MW-archív

Kicsoda Cserpes Laura férje? Ezt lehet tudni

Ez a titkolózás azonban teljesen tudatos Cserpes Laura részéről.

A párom civil foglalkozású. Mindenben támogat, de megbeszéltük, hogy ő nem szeretne velem szerepelni, és én ezt tiszteletben tartom

– idézte az Index a 36 éves énekesnő egyik korábbi nyilatkozatát. A lap szombaton a Blikk nyomán írta meg, hogy újabb részletek derültek ki a férfiról: egy sikeres üzletemberről lehet szó, aki egy volt válogatott vízilabdás testvére. Egy informátor arról beszélt, hogy Cserpes Laura nagyon boldog, és tényleg megtalálta az igazit a férjében, aki alapvetően visszafogott, nem szereti a nyilvánosságot.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában