Sziréna

2 órája

A nyílt utcán rángattak be a kocsiba egy püspökladányi nőt, akinek ezután a kínok kínját kellett átélnie

Az áldozatot két napig tartotta fogva az exférje és annak társa. A püspökladányi nőt múlt vasárnap vitték el Mikepércsről Jászkisérre, ahonnan végül sikerült megszöknie. Volt férje bántalmazta, és megerőszakolni is megpróbálta a fogságban.

Haon.hu

Egy püspökladányi nőt a volt férje és társa majd két napig tartott fogva az ex jászkiséri otthonában, olvasható a police.hu-n.

A püspökladányi nőt Mikepércsről vitték el még vasárnap, 2 nappal később sikerült megszöknie
A püspökladányi nőt Mikepércsről vitték el még vasárnap, 2 nappal később sikerült megszöknie. A rendőrök mindkét férfit előállították
Forrás: illusztráció / Napló-archív

A közlemény szerint a két jászkiséri férfi egyikük volt feleségével beszélt meg találkozót szeptember 22-én délutánra, Mikepércsen. Előbb az asszony jelent meg, majd egy autóval a két férfi. A volt férj kiszállt, szó nélkül megragadta és berángatta a járműbe a nőt. Telefonját és 290 ezer forintját elvette. A sértettet az exe jászkiséri otthonába vitték, ahol a két férfi bezárva tartotta.

Kedd hajnalban tudott megszökni a püspökladányi nő

Ezalatt az asszonyt a volt férj többször bántalmazta, és megpróbált vele szexuális kapcsolatot létesíteni. A nőnek azonban szeptember 24-én hajnalban sikerült megszöknie

– áll a rendőrségi közleményben.

A rendőrök előállították a két férfit a Jászapáti Rendőrőrsre és gyanúsítottként hallgatták ki őket személyi szabadság megsértése bűntett miatt. A volt férjnek további bűncselekményeket is a terhére róttak. Így kifosztás, szexuális erőszak kísérlete, súlyos testi sértés bűntettek kísérlete miatt is felelnie kell. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában