Bulvár

2 órája

Ezt el se lehet hinni: Fésűs Nelly lánya már önálló életet él

A színésznő mindig arra nevelte lányát, hogy magabiztosan boldoguljon az életben. Úgy tűnik, Fésűs Nelly tanításai meghozták gyümölcsüket, hiszen Csenge mostanra önállóan éli életét.

Haon.hu

Egy csapatban szállt versenybe péntek este az anya-lánya páros, Fésűs Nelly és Horváth Csenge a Fort Boyard – Az Erőd című műsorában, amit hatalmas kalandként éltek meg, és csak még jobban összekovácsolta őket – olvasható a Bors cikkében.

Fésűs Nelly folyton aggódik a Csengéért
Fésűs Nelly folyton aggódik a Csengéért
Forrás:  MW-archív

Óriási élmény volt közösen részt venni egy ilyen kalandban. Olyan pillanatokat éltünk át, amikre sem ezelőtt, sem ezután nem lesz lehetőségünk az életben. Nagyon jó a kapcsolatunk, de nem vagyunk barátnők. A barátnőivel egészen mást oszt meg, mint velem, és ez így van jól. Ettől függetlenül remekül kijövünk egymással

– kezdte Fésűs Nelly a hot! magazinnak.

Büszke a lányára

A tinédzserkor mindig nagy buktatókat hordozhat magában, ilyenkor különösen nehéz helyzetben lehet a szülő. Csenge már felnőtt, önellátó nő, az édesanyjának ráadásul könnyű volt vele, ugyanis szinte zökkenőmentesen haladtak át a fiatal lány tinikorán.

Minden gyereknél túl kell élni ezt az időszakot 

Teljesen normális, hogy a fiatalok próbálják feszegetni a határokat, és ameddig elmehetnek, addig el is mennek. Azt gondolom, voltak Csengének huncut bogyó időszakai, de összességében sosem volt gond vele. A tanulással sem kellett soha noszogatni, folyamatosan jó bizonyítványa volt, kilencedikben felsőfokú nyelvvizsgát is tett – mondta a Debrecenben született színésznő.

Közös kalandjuk során felejthetetlen élményekkel gazdagodtak
Közös kalandjuk során felejthetetlen élményekkel gazdagodtak
Forrás: HOT Magazin

Fésűs Nelly mindig jó kapcsolatot akar ápolni Csengével

Az anyai féltés persze minden szülőben ott van, azonban ebben is fontos megtartani az egyensúlyt, hogy a gyermek ne érezze azt, hogy az édesanyja óvja mindentől. Szerencsére ez Nellyéknél teljesen a helyén van.

– Nekem még nem nőtt fel a lányom, és nagy valószínűséggel soha nem is érzem majd azt. 

Mindig a gyerekem marad, mindig aggódom érte, még úgy is, hogy már önálló életet él.

Csenge hamar talpra állt, tízéves korától már azt mondja, hogy amint képes lesz eltartani magát, azonnal lép.

– Ezzel nincs gond, én is ilyen voltam, ezért nem újdonság, hogy nem tart igényt a mamahotelre, az pedig külön öröm, hogy képes fenntartani magát – áradozott az édesanya.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában