Interjú

2 órája

Énekesből boszorkány? Opitz Barbi leleplezte, mire készül – videóval

A balhék és lelki problémák után úgy tűnik, kezd helyrerázódni a fiatal énekesnő élete. Opitz Barbi a Hadházi Káposztás Napokon nyilatkozott a Haonnak arról, hogyan érzi magát jelenleg, és egyéb titkokat is megosztott még velünk.

Balogh Efraim

Gyönyörű sztárénekesnő érkezett a Hadházi Káposztás Napokra szeptember utolsó hétvégéjén. Opitz Barbi szántotta fel először a Hadházi Szabadtérit, akivel a koncertje után kicsit beszélgettünk gasztronómiáról, új albumról, lelki sérülésekről és azok feldolgozásáról is.

Opitz Barbi lépett fel a Hajdúhadházi Káposztás Napok első estéjén
Opitz Barbi lépett fel a Hajdúhadházi Káposztás Napok első estéjén
Forrás: Czinege Melinda

Opitz Barbi Hajdúhadházon eddig még kiadatlan dalt is énekelt

Opitz Barbi La La La, Végem és Háborgó mélység című dalait is előadta többek között a Hadházi Káposztás Napokon, viszont a setlistjén volt egy olyan szám is, amit ritkán szokott előadni, és voltaképpen még ki sem adta hivatalosan. Ezt ő maga mondta a színpadon, aztán hirtelen felcsendültek a Rideg szív dallamai.

Miután énekelt forró és fájó emlékeiről, illetve jól megtáncoltatta a közönséget, elvonult velünk a backstage-be, ahol izzítottuk a kamerákat, Barbi elvégezte a tükörben fürtjei utolsó igazításait, majd beszélgetni kezdtünk. Nem hagyhattuk ki, hogy ne kérdezzük meg, melyik a kedvenc káposztás étele, ha már a rendezvény fő eleme a gasztronómia.

Tudom, mindenki a töltött káposztát szereti, az én kedvencem viszont a káposztás bableves. Kiskoromban nagyon sok töltött káposztát ettem, akkor az volt a kedvenc kajám, utána évekre meguntam. Viszont a múltkor ettem valamelyik fellépésemen, és azóta újra szeretem

 – és azt is megtudtuk, hogy a szabolcsi, paradicsomos kápi a nyerő Barbinál, mivel úgy tartja, mindene a paradicsom.

Opitz Barbi megosztotta, most mászik ki a lelki problémákból
Opitz Barbi megosztotta, most mászik ki a lelki problémákból
Forrás: Czinege Melinda

Aztán kicsit mélyebbre merültünk, és volt is miért, hiszen a közelmúltban elég csak exbarátjával való se veled, se nélküled kapcsolatára, és a bulvársajtóban is nagy port kavaró botrányokra gondolni (például a Rocky-balhé, amiről TikTokon is beszélt az énekesnő). A Rideg szív című dal számos ponton enged erre következtetni, például a refrénben is: 

Valaki mondja meg, hogy ezek emberek, vagy állatok,

akiktől megszűnik az idillikus állapot,

akik miatt a gondolkodásod nem átlagos,

az embertelenségük miatt kap a lelkem zárlatot.

– áll a dalszövegben. 

Opitz Barbi belátta, teljesen elhanyagolta a zenét lelki problémái miatt

Így lyukadtunk ki azon a ponton, hogyan érzi most magát Opitz Barbi, és ezt meg is osztotta velünk:

A magánéleti történeteim, gondjaim egy jó pár évet felölelnek, de most mászok ki ezekből a lelki problémákból. Mondhatni, hogy most már egyre boldogabban kelek fel, úton vagyok afelé, hogy függetlenül boldog tudjak lenni, kezdek kilábalni ezekből. Amikor ezt a dalt írtam, akkor minden irányból jött össze minden, és egyébként nemcsak ezt, hanem több másik dalt sem adtam még ki, és ennek az volt az oka, hogy teljesen elhanyagoltam a zenét, ami egykor a szenvedélyem volt. Most azt tervezem, hogy télen szeretnék kihozni albumot, jövőre pedig zenekart alapítani 

– osztotta meg velünk Barbi.
Apropó, új album: mint kifejtette, színes egyveleget szeretne, olyan dalokkal, amelyek emlékeztetik a retro világra, viszont a mai kornak megfelelő köntösben igyekszik majd tálalni. A mélyebb hangvételű zenék mellett pedig azt üzente a rajongóknak, hogy bulis számai is lesznek majd a palettán.

Az énekesnő egyébként családja mellett úgy véli, máshonnan is segítséget kap, legalábbis újabban elkezdett foglalkozni egy felsőbbrendű, spirituális valóság értelmezésével, elkezdett mágiát tanulni, és már szinte vallásként tekint erre. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában