Bulvár

4 órája

Dobó Ági nem ilyennek képzelte az életet Costa Ricán

Két kisfia, Benedikt és Nataniel vele vannak, de a férje, Kis Csaba tőlük 10 ezer kilométerre, Magyarországon él továbbra is.

Haon.hu

Nemrég számoltunk be róla, hogy Dobó Ági két fiával, férje nélkül külföldre költözött. Dobó Ági október másodikán árulta el, hogy már három hete külföldre költözött, de hogy pontosan hol kezdett új életet, arról egyelőre még nem beszélt. Két kisfia, Benedikt és Nataniel vele vannak, de a férje, Kis Csaba tőlük 10 ezer kilométerre, Magyarországon él majd továbbra is – olvasható az Origó cikkében.

Dobó Ági és fiai suli után egyből a partra mentek
Dobó Ági és fiai suli után egyből a partra mentek
Forrás: Dobó Ági/Instagarm

– Évek óta úgy utaztunk mindig, hogy kerestük azt a helyet, ahol el tudnánk képzelni egy kicsit hosszabb távon magunkat. És nem azért, mert bármi problémánk lett volna az otthoni életünkkel, az országunkkal, amit egyébként imádunk, és ahol csodálatos életet élhetünk, de szerettünk volna a gyerekeknek egy olyan élményt adni, egy olyan lehetőséget, egy olyanfajta tapasztalást, ami a lehető legnagyobb mentális rugalmasságot biztosítja majd nekik az életben... – magyarázta első bejegyzésében az egykori szépségkirálynő, aki azóta választ adott azokra a kérdésekre is, hogy hol marad a férje és arra, hogy hová költöztek.

Suli után egyenesen a partra jöttünk, kicsit levezetni a napot a fiúkkal az óceán segítségével! Azt hiszem, működik! Egyébként itt az esős évszak "legdurvább" vagyis legintenzívebb időszaka van épp, amikor szinte minden nap esik.

Dobó Ági nem ilyennek képzelte

– Nagyon kíváncsiak voltunk, milyen lehet ilyenkor itt, mit lehet csinálni, hogyan hat ránk, stb. Jelentem, nem ilyennek képzeltük, ez sokkal jobb annál! Minden egyes nap 28-31 fok között van a hőmérséklet, éjjel-nappal. Gyakorlatilag nincsen hőingadozás! Nem esik folyamatosan, de gyakran felhős az ég, bár akkor is éget – írta Dobó Ági, aki jelenleg Costa Ricán él a családjával, férje is hamarosan csatlakozhat hozzájuk, de egyelőre munkája Magyarországhoz köti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában