Döntött a debreceni híresség, családostul hagyta el Magyarországot

Az országosan is ismert debreceni születésű híresség férjével és gyerekeivel egy gyönyörű helyen kezdett új életet. Dobó Ági elköltözött Magyarországról.

Nagy Emese

Dobó Ági elhagyta Magyarországot, Costa Ricán kezdett új életet

Forrás: Shutterstock

Dobó Ági elköltözött Magyarországról, a fiai már egy csodaszép helyen járnak iskolába, az egykori szépségkirálynő YouTube-videóban osztotta meg a hírt október 1-jén a rajongóival. Ahogyan arról legutóbbi cikkünkben olvasható, a 2010-es év Miss Word Hungary debreceni születésű győztese, Dobó Ági 14 éve él boldog párkapcsolatban férjével. Ugyanakkor ez a boldogság nem hullott az ölükbe. A házaspár rengeteget dolgozott és dolgozik ma is a kapcsolatukon, és nagyon sok akadályt győztek le már eddig is közösen. Ennek a boldogságnak a kiteljesedéséről tett ki a minap egy videót közösségi oldalára Ági, ahol családi körben, testvére babájával a kezében és gyerekeivel volt látható, azonban ekkor még a rajongói mit sem sejthettek arról, hogy Dobó Ági elhagyja az országot.

Dobó Ági elköltözött Magyarországról, férjével és gyerekeivel Costa Ricában kezdenek új életet
Dobó Ági elköltözött Magyarországról, férjével és gyerekeivel Costa Ricában kezdenek új életet
Fotó: Szabolcs László / Forrás:  MW-archív

Dobó Ági elköltözött Magyarországról

Dobó Ági megosztott Instagram-történetében egy linket, amire ha rákattintottak a követők, akkor azzal szembesülhettek, a népszerű debreceni születésű nő elköltözött Magyarországról, már hetek óta egy csodaszép helyen él a családjával. 

Hatalmas szeretettel köszöntelek titeket az első videónkkal innen, az új életünkből. Tudom, hogy hónapok óta csepegtetem nektek az információt, de rengeteg előkészülettel járt ez a hatalmas változás az életünkben, és minden energiánkat lekötötte gyakorlatilag. Most már néhány hete itt vagyunk, ezen a csodálatos helyen, és ígérem, mindenről be fogok számolni nektek

 – fogalmazott az Elköltöztünk című YouTube-videóban Dobó Ági.

Hova költözött Dobó Ági?

Dobó Ági a videóban kifejtette, három hete érkeztek meg a paradicsomba, férje, Kis Csaba 10 ezer kilométerre van tőlük, ugyanis ő még Magyarországon van.

 – Ha követtétek az életünket az elmúlt években, akkor biztosan kitaláljátok, hova költöztünk. Másfél éve voltunk itt először, akkor Csabival 2 hetet itt töltöttünk, és évek óta úgy utaztunk, hogy kerestük azt a helyet, ahol el tudjuk képzelni kicsit hosszabb távon magunkat. Nem azért, mert bármi problémánk lett volna az otthoni életünkkel, az országunkkal. De szerettünk volna a gyerekeinknek egy olyan élményt, lehetőséget adni, egy olyanfajta tapasztalást, ami a lehető legnagyobb mentális rugalmasságot biztosítja majd nekik az életben. Az alkalmazkodási képességeiket fejleszti, ami a változáshoz való bátorságukat, a változtatáshoz való erejüket növeli. Nagyon hiszek abban, hogy az emberek egyik legjobb tulajdonsága az, hogy rugalmasak minden tekintetben, mert ezáltal sokkal boldogabb és könnyebb életet élhetnek – nyomatékosította a gyönyörű debreceni születésű nő, aki elég sok mindent elárult videójában arról, hol él jelenleg. Minden jel arra utal, hogy Dobó Ági Costa Ricán kezdett új életet.

Miért költözött el Dobó Ági?

Továbbá rámutatott, az elsődleges oka annak, hogy elköltöztek, az az, hogy szerettek volna egy olyan nyelvi környezetben élni, ahol akár egy vagy több nyelvet is megtanulnak a gyerekei, még ilyen kicsiként anyanyelvi szinten, akár akcentus nélkül. 

Ebben az országban a spanyol az anyanyelv, amit rengetegen beszélnek a világban, és úgy gondolom, ez egy elég jó útravaló lehet a gyerekeknek. A második oka az, hogy szerettünk volna egy kicsit mindent legombolni magunkról, mindenkit és mindent. Megpróbálni, amíg a gyerekek annyira kicsik, hogy szükség van ránk és a közelségünkre, mi így 4-en, családként megpróbáljunk funkcionálni

 – emelte ki videójában Dobó Ági. A költözésről, és a további miértekről még többet elárul YouTube-videójában a Magyarországot maga mögött hagyó egykori szépségkirálynő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában