Reality

1 órája

Házasodna a gazda: Máté és a hajdúszoboszlói Marcella forró csókot váltott

Izgalomban tartja a nézőket az RTL népszerű társkereső realityje. A Házasodna a gazda Mátéja máris szemet vetett egy szőke szépségre, Marcellára.

Nagy Emese

A Házasodna a gazda Marcellája és Máté között elcsattant egy csók

Forrás: RTL.HU

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szeptember 23-án kezdetét vette a Házasodna a gazda, az RTL társkereső realityműsora, amiben a hajdúszoboszlói Varga Marcella is küzd a dusnoki férfi, Máté gazda szívéért. Mint megírtuk, Máté gazdának már az első pillanattól fogva szimpatikus volt a 27 éves hajdúszoboszlói nő. Az adás után a Házasodna a gazda Facebook-oldalán többen is úgy vélekedtek, a lányok közül Marcella illene a leginkább Máté gazdához. Néhány napja Marcella a Haonnak elmondta, korábban is többször megfordult a fejében, hogy jelentkezik a műsorba, de soha nem volt olyan gazda, aki felkeltette volna az érdeklődését, mostanáig. – Amikor megláttam Máté bemutatkozóját, akkor jött egy sugallat, hogy meg kell ismernem őt. Nemcsak a külseje tetszett meg azonnal, hanem a gondolkodása is. Nagyon megfogott, szóval eldöntöttem, hogy jelentkezem, és lesz, ami lesz – osztotta meg velünk legutóbb Marcella. Hozzátette, szerinte Máté gazda jobban néz ki élőben, mint a bemutatkozó videón.

A Házasodna a Gazda Mátéja két lányt is elküldött birtokáról
A Házasodna a Gazda Mátéja két lányt is elküldött birtokáról 
Forrás: RTL.HU

Máté csalódott az egyik feleségjelölt miatt

Az utóbbi időben (adásokban) igencsak sok minden történt a Házasodni a gazda Mátéja körül, a lányok szó szerint jöttek-mentek a férfi birtokáról. Máté gazda egyik alkalommal barátját, Istvánt kérte meg, segítsen neki abban, ő külső szemlélőként hogyan látja a lányokat, szerinte melyik feleségjelölt illene hozzá a leginkább. István, miután eltöltött a lányokkal némi időt, arra a következtetésre jutott, hogy Vivien, Marcella és Milla közül dőlhetne el a legvégén, kivel folytatja az ismerkedést Máté. 

Marcellával valóban nagyon jól éreztem legutóbb magam, elég közel kerültünk egymáshoz, a traktoron adtam is az arcára egy puszit

 – fogalmazta meg barátjának, Istvánnak a gondolatait Máté.

Később történt egy nem várt fordulat, ugyanis a Házasodna a gazda feleségjelöltjeiből az egyik, pontosabban Vivien úgy döntött, nem folytatja tovább a küzdelmet Máté kegyeiért. – Muszáj hazamennem. Nem tudok tovább maradni, ugyanis a munkám hazaszólít – közölte a döntését Vivien. Máté gazda egyáltalán nem örült a bájos lány elhatározásának, ugyanis szimpatikus volt számára a salgótarjáni nő. 

Sok érzés és gondolat van bennem, nagyon kedvelem Vivient, sajnálom, hogy most el kell mennie. Csalódott vagyok. Egyébként is sokat csalódtam már az életben, ezért is választottam ezt a műsort, hogy talán itt ilyen téren nem lesz gond. Nagyon sajnálom, hogy itt hagyott. Lehet, hogy ez volt élete legrosszabb döntése

 – jegyezte meg Máté, aki nem akármilyen döntést hozott meg a műsor során.

A Házasodna a gazda Marcellája és Máté között elcsattant egy csók
A Házasodna a gazda Marcellája és Máté között elcsattant egy csók
Forrás: RTL.HU

A Házasodna a gazda Mátéja nem várt döntést hozott

A legutóbbi részben láthatták a nézők, ahogy Vivien elbúcsúzik Máté gazdától, a többi lány pedig azt gondolta, talán még mindannyian (öten) eltölthetnek néhány napot a Házasodna a gazda dusnoki férfijával, viszont ez nem így történt. Máté gazda Vivien távozása után elküldött két lányt is, Lindát és Barbarát. Barbara kissé csalódott volt, mégpedig azért, mert szerinte Máté neki még csak esélyt sem adott arra, hogy megismerje őt. – Velem egyáltalán nem úgy, és nem annyit beszélt, mint mással. Ez most nagyon rosszul esik nekem. Én is megérdemeltem volna egy esélyt – nyilatkozta Barbara.

Máté gazda meglepetéseinek azonban ezzel még korántsem volt vége, a lányok Vivien és Barbara távozása után hárman maradtak, de ez nem volt sokáig így. A dusnoki férfi úgy döntött, egy olyan lányt hív el magával egy romantikus helyszínre, akivel a rapid randi során nem találkozott. Kép alapján olyannyira tetszett neki Henrietta, hogy úgy döntött, a lány egyenes ágon bejut a TOP4-be. Tehát a „maradék” 3 lányhoz beköltözik Henrietta is a vadászházba, és közülük dől majd el, kinek a személye, külseje fogja lehengerelni Máté gazdát.

A lányok egyáltalán nem örültek Henrietta érkezésének, amit egyáltalán nem is titkoltak. Alig szóltak a lányhoz, sőt, Máté gazdának is elmondták, nem gondolták volna, hogy ilyen fordulatok lesznek még a műsor során. – Nagyon nem örültünk, hogy többen lettünk. Sokkolt minket Henrietta érkezése, megszólalni sem tudtunk. Rosszul esett, hogy egy teljes nap minden figyelmét Heninek szentelte Máté – fogalmazott Marcella, akivel a legutóbbi adás végén Máté nem akármilyen közelségbe került. A hajdúszoboszlói nő és Máté gazda a többiektől elvonulva osztották meg egymással gondolataikat, majd egy forró csókot váltottak. Kíváncsian várjuk a Házasodna a gazda folytatását, bizonyára lesznek még fordulatok.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában