Horgászat

2024.09.13. 11:43

Újabb óriásfogás Hajdú-Biharban: „megacompó” akadt horogra a Keletin – fotóval

Sokan hódolnak a horgászás szenvedélyének vármegyénkben is. A közelmúltban egy méretes compóról készült képet tettek közzé a közösségi oldalon.

Haon.hu

A Keleti-főcsatorna balmazújvárosi szakaszán fogták ki a compót

Fotó: Napló-archív

Alig néhány napja írtunk arról, hogy akkora harcsát fogtak a vármegyehatárnál, hogy 4 embernek kellett azt megtartania. De olyan is előfordult, hogy a harcsa támadt. Úgy tűnik, izgalmakból nincs hiány, ugyanis egy újabb nagy fogásról számoltak be közelmúltban a közösségi oldalon.  A Keleti-főcsatorna horgászai Facebook-csoportban egy hatalmas compóról (doktorhal, cigányhal néven ismert még) osztottak meg fotót. Ezen jó látni, a hal nagyon szép példány, s bár azt nem tudni, hány kilogramm, azt igen, hogy 42 centiméter hosszú, ami hatalmasnak számít a compók között.  Mint kiderült, a halat a balmazújvárosi szakaszon fogták ki, de az egyik hozzászóló kommentjében megjegyezte, ő is kifogta már ugyanezt a compót a nagyhegyesi szakaszon. Gratulálunk nekik!

balmazújváros keleti compo haon
A compó nagyságát mutatja a mérőszalag
Forrás: Keleti főcsatorna horgászai / Facebook

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában