<3

3 órája

Lenézett a fűbe a Hadházi úton, és azonnal szebb lett a napja

Szívhez szóló üzenetet talált az út mellett egy nő pénteken, nem tudta megállni, hogy ne válaszoljon rá. Kedves történet a Hadházi útról.

Haon.hu

Képzeld el a következő helyzetet: fáradtan baktatsz haza egy hosszú nap és egy még hosszabb hét után az egyik debreceni járdán, igazából félig-meddig örülsz, hogy már péntek van, de azért nyomja még a vállad a munkanapok súlya. A szemed aztán egyszer csak megakad egy különös nyomon a fűben, közelebb lépsz hozzá, és egyből bearanyozódik a délutánod. Egy ilyen pillanatra minden esély megvolt ma a Hadházi úton, csak elég szemfülesnek kellett hozzá lenni.

Aranyos jelenet játszódott le pénteken a Hadházi úton
Aranyos jelenet játszódott le pénteken a Hadházi úton
Forrás: illusztráció / Napló-archív

Az egyik nagy helyi Facebook-csoportba posztoltak egy képet délután arról, hogy valaki egy szívecske alakú nyomot formázott első ránézésre szalmából vagy száraz fűből az út mentén, a mélyedés közepébe pedig egy darab papírt is tett, amelyen a „Szép napot!” felirat volt olvasható.

Szívhez szóló üzenet a Hadházi úton
Szívhez szóló üzenet a Hadházi úton
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

A kép éles szemű készítője nem tudott viszonzatlanul elmenni mellette. Mint azt egy kommentben írta, nagyon fáradt volt, nehéz volt a csomagja, de szerencsére talált a táskájában papírt és tollat, hogy válaszolni tudjon a kedves üzenetre. „Neked is!” – írta, majd gondosan elhelyezte a választ a szívecskében, az eredeti papír mellett.

Szívhez szóló üzenet a Hadházi úton
A válasz is megérkezett
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

 Hiába, néha nincs is szükség ennél többre egy kis boldogsághoz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában