Főzőverseny

2 órája

Hamarosan kiderül, ki csinálja legjobb kolbászt Tégláson

Téglás várja a családokat egy vidám, hagyományőrző napra, tele programokkal és finomságokkal.

Haon.hu

Téglás Város Önkormányzata október 19-én különleges főzőversennyel készül. A Kolbásztöltő Nap 8 és 14 óra között várja az érdeklődőket a polgármesteri hivatal udvarán. Az esemény középpontjában természetesen a kolbásztöltő verseny áll, de a nap során számos más izgalmas programmal is készülnek a szervezők – derült ki Téglás hivatalos Facebook-oldalának bejegyzéséből.

A kolbásztöltő versenyre a szervezők biztosítják a sertéshúst és a bél alapanyagot is
A kolbásztöltő versenyre a szervezők biztosítják a sertéshúst és a bél alapanyagot is
Forrás:  MW-archív

A helyi csapatok regisztrációját október 14-ig várják a polgármesteri hivatalban. A csapatok számára biztosítják a sertéshúst és a bélalapanyagot is.

A családoknak és a gyerekeknek külön programok is készülnek: játszóház, óriáscsúszda és szórakoztató flashmob várja a látogatókat, ahol „Kolbászoljunk együtt!” felhívással buzdítanak mindenkit közös mozgásra. A zenei hangulatot Burai Róbert hegedűművész és Molnár János harmonikás biztosítja.

A főzésben vagy épp a játék közben megéhezőket zsíros kenyér lilahagymával, valamint forró tea is várja. A belépés ingyenes, de a kolbásztöltésben résztvevő csapatok regisztrációhoz kötöttek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában