Jövő szerdán

2023.06.28. 17:08

Workshopot tartanak a Debreceni Egyetemen

Az EIT Health az egészségügyi innovációk terén vezető szerepet tölt be. A Debreceni Egyetem az EIT Health hálózatának társult tagjaként számos, a hálózat által szervezett vagy koordinált programban jogosult részt venni. A tagságból fakadó lehetőségek megismertetése és a kutatói közösség általi mind szélesebb körű használása érdekében az EIT Health hálózat képviselői egy workshop keretében ismertetőt tartanak július 5-én, délelőtt 9 órától a Debreceni Egyetem kutatói számára.

A program közös platformot biztosít az akadémiai szféra, a nagyvállalatok, startupok és egészségügyi szakemberek részére, hogy közös fejlesztés útján együtt dolgozzanak az egészségügyi ágazat kihívásainak megoldásán és az életminőség javításán. A workshopot hibrid formában rendezik meg: személyesen az egyetemi Innovációs Központ (Debrecen, Vezér út 37.) tárgyalójában, illetve online Teams felületen.

HAON

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában