Helyi bulvár, celeb

2024.05.11. 17:55

Cserpes Laura kipakolt – aztán bepakolt

Elhagyta az országot a debreceni kötődésű énekesnő.

Haon.hu

Festői helyen nyaral Cserpes Laura

Forrás: archív, Facebook / Cserpes Laura

Nemrég ért véget a forgatása az Ázsia Expressz új évadjának, amelyben a debreceni származású Cserpes Laurát is láthatjuk majd. A színész-énekesnő néhány nappal ezelőtt bikinis képpel búcsúzott a Fülöp-szigetektől és a kontinenstől az Instagramján, de alighogy kipakolta a bőröndjét, egy másik országban már új kalandok várnak rá, vette észre a Metropol.

Cserpes Laura a reptérről jelentkezett be a közösségi oldalán, a lap szerint a körülményekből úgy tűnik, hogy a párja lepte meg külföldi kiruccanással. És hát a dolog tényleg igazi meglepetés lehetett, hiszen a cikkben arról írnak, hogy az énekesnő az utazás előtti napon tudta meg, hogy egyáltalán elutaznak, azt pedig, hogy hová mennek, csak a reptéren derült ki:

Olaszországba, azon belül is Szicíliába vezetett az útjuk.

Cserpes Laura nyaralás
Olaszországban pihennek Cserpes Lauráék
Forrás: Instagram / Cserpes Laura

Laura egyébként a követőit kérte meg arra, hogy adjanak neki tanácsot a nagyobb szicíliai látványosságokkal kapcsolatban, mi az, amit érdemes megnézni, vagy mit nem szabad egyáltalán kihagyni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában