Egészen elképesztő

2024.05.11. 16:02

Az éjszaka sztárja a debreceni deszkás volt, aki Kőbányaival csapatta a belvárosban

Az ötvennel száguldó srácról videó is készült.

Haon.hu

Kőbányaival száguldozó deszkást videóztak Debrecenben

Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

A kocsi után húzott lapvibrátor és a fényes nappal körforgalomban driftelő BMW-s után azt hinné az ember, hogy már mindent látott az ember a debreceni utakon, de a most következő videót megnézve ezt bizony át kell egy kicsit értékelni.

A megdöbbentő felvételt pénteken késő este posztolták a Debrecenben Hallottam nevű Facebook-csoportba, és az látható rajta, hogy egy hátizsákos srác a Tisza István utcai buszsávban hasít a Széchenyi utca felé elektromos gördeszkán. Emelve a tétet, a deszkára egy Bluetooth-hangszórót is lerakott, a kezében pedig egy palack Kőbányait szorongatott, amibe ugyan nem ivott bele a felvételen, de így is kemény nézni, ahogy egyensúlyoz vele, miközben száguld az aszfalton. A videót egyébként a mellette haladó autóból készítették, és a benne ülők a GPS-es sebességmérést is bekapcsolták a náluk lévő mobilon:

e szerint körülbelül 50 km/h-val haladt a deszkás, amikor utolérték.

A videós poszt teljesen érthetően több száz reakciót és egy csomó kommentet generált. Többen is leírták, hogy mennyire sérülésveszélyes ez a mutatvány, az egyik hozzászóló nem finomkodott:

  • „Van vér a pucában.. ott általában sok a fakabát.. 😃 A másik, ha elperecel, akkor csontig becsókol az aszfalt.. az tuti.. xD”

De volt olyan is, aki ötleteket adott, hogyan lehetett volna még feldobni az egészet.

  • „ez így éjszaka tök menő lett volna egy kaszás köppenyben és sör helyett egy kézikaszával”

Így vagy úgy, reméljük, épp bőrrel megúszta a vakmerő kalandot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában