Közgyűlés

1 órája

Megtartotta a ciklus utolsó ülését a vármegyei közgyűlés

Visszatekintettek az elmúlt 5 évre és számot vetettek róla. A vármegyei közgyűlés a beszámolót is megszavazta.

Haon.hu

A szeptember 20-i eseményen az elmúlt 5 évre is visszatekintett a testület. A képviselők egyebek mellett elfogadták a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata Közgyűlése elnökének és alelnökeinek 2024. január-szeptember közötti időszakban végzett tevékenységéről szóló beszámolót. Ebből kiderült, hogy összesen csaknem 250 eseményen, egyeztetésen, tárgyaláson, megbeszélésen, ünnepségen, megemlékezésen, konferencián, ülésen, találkozón, eredményhirdetésen, díjátadón, avatáson, átadáson vettek részt az önkormányzat vezetői. Pajna Zoltán elnöknek 141 programja volt, Tasi Sándor és Bulcsu László alelnökök pedig további 93 eseményen képviselték  a vármegyei önkormányzatot az említett időszakban – olvasható a hbmo.hu közleményében. 

Megtartotta a ciklus utolsó ülését a vármegyei közgyűlés
Megtartotta a ciklus utolsó ülését a vármegyei közgyűlés
Forrás: hbmo.hu

Továbbá megszavazta a képviselő-testület a Vármegyei Értéktár Bizottság 2019-2024 közötti önkormányzati ciklusban végzett tevékenységéről szóló beszámolót, valamint zárt ülés formájában szavaztak az idei kitüntető díjakról is

Az ülés végén Pajna Zoltán elnök megköszönte a képviselőknek, az önkormányzati vezetőknek és a hajdú-bihari lakosoknak a vármegye fejlődése érdekében végzett hatékony együttműködést. Mint mondta, egy különleges, kihívásokkal és sikerekkel teli öt évet tudhat maga mögött Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata Közgyűlése. A siker kulcsa pedig a békés együttműködés, mely köszönhető annak, hogy a képviselők pártállástól függetlenül a hajdú-bihari lakosok érdekeit szem előtt tartva hozták meg döntéseiket. Hangsúlyozta továbbá, hogy a cél a jövőben sem lehet más, mint Hajdú-Bihar érdekeit szolgálva fejleszteni vármegyénket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában