Sziréna

2024.06.26. 14:04

Térfigyelő kamera rögzítette a motoros balesetet Balmazújvárosban – videóval

24 másodperc, két szabálysértés – jegyezte meg a videó kapcsán a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség. A térfigyelő kamera által rögzített képsorok minden közlekedő számára tanulságot hordozhatnak a hasonló balesetek elkerülésében.

Haon.hu

Motoros elé hajtott egy autós Balmazújvárosban, az esetet egy térfigyelő kamera is rögzítette, a videó alatt ráadásul egy másik szabálytalanság is jól tetten érhető – hívta fel rá a figyelmet Facebook-oldalán a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség.

Térfigyelő kamera rögzítette a balesetet Balmazújvárosban
Térfigyelő kamera rögzítette a balesetet Balmazújvárosban
Forrás: Facebook / Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség

Mint írják, a videó múlt héten készült Balmazújvárosban. Az autós eleinte mindent jól csinált, szabályosan közelítette meg a kereszteződést, megállt a táblánál, majd az utak találkozásának vonalában is.

Ezután még elsőbbséget is adott egy másik járműnek, de miután az elhaladt, akkor körültekintés nélkül indult el és egy motoros elé hajtott, aki csak a szerencsének köszönhetően szenvedett könnyű sérüléseket.

A vármegyei rendőrség azt is megjegyezte, legalább ennyire balesetveszélyes manővert hajtott végre a fiatalkorú fiú néhány méterrel arrébb, amikor kockáztatott és a gyalogos-átkelőhely helyett az úttesten szabálytalanul tekert át. 

Legyünk körültekintőek, tartsuk be a közlekedési szabályokat, ne veszélyeztessük a saját életünket, és másokét se 

– hangsúlyozta bejegyzésében a vármegyei rendőrség.

A kérdéses balesetről portálunk is beszámolt. Az eset során egy idős nő könnyebben megsérült, őt kórházba szállították.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában