Bulvár-celeb

2024.06.29. 12:30

"Valamit kezdened kellene vele" – kéretlen tanácsokat adtak a kommentelők Berki Mazsinak

Berki Mazsi már számtalanszor posztolt a luxusnyaralásokról, amiket a gazdag barátja finanszírozott, és a szépészeti beavatkozásairól is mindig hírt ad. Most egy új döntésének eredményét mutatta meg a követőinek.

MW

Berki Renáta

Forrás: MW bulvár

Fotó: Markovics Gábor

Az utóbbi hónapokban rengeteg változás történt Berki Mazsi életében. Berki Krisztián özvegye nem gyászolt sokáig, hamar megismerkedett dúsgazdag barátjával, Zoltánnal, aki többek között plasztikai beavatkozásainak költségeit is állja, és minden más luxust, amit Mazsi eddig nem kapott meg. 

293A8818
Mazsi és párja, Zoltán
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

Berki Mazsi azóta rendszeresen eldicsekszik luxuséletével, emellett teljesen plasztikafüggő lett, már szinte rá sem lehet ismerni az utóbbi időben. Szájfeltöltés, póthaj és mellnagyobbítás is szerepelt a változások listáján, most azonban megvált hosszú póthajától, ugyanis a nyári hőségben zavarta őt. Így frizurája újra a régi:

Vissza a gyökerekhez, szokták mondani. Sokkal kezelhetőbb és kényelmesebb is számomra a nyári kánikulában. A saját hajamat tavaly szétroncsoltam a szőkítéssel, így igényli a dúsítást

 - számolt be róla az Instagram-oldalán.

Nem tetszett a póthaj

A fotó láttán több kommentelő megállapította, hogy a rövid haj, bár láthatóan sérült,  még mindig jobban áll neki, mint a póthaj, ami többek szerint borzalmasan volt felrakva.

"Mennyire durván töredezett a hajad. Valamit kezdened kellene vele" - írta egy hölgy.

Jobb is így. Nagyon csúnyán volt felrakva. Össze se volt vágva rendesen. Ordított róla, hogy póthaj. Annál ez is jobb

- jegyezte meg egy másik.

"Sérült a hajad, de sokkal jobb ez. Ez illik hozzád" - írta egy követője.

"Wow, ez ezerszer jobb"- lelkendezett egy másik.

Hogy Berki Mazsi korábban mit mesélt a gazdag barátjával való megismerkedésükről, kiderül az Origo cikkéből, az új frizurájáról készült fotó pedig itt nézhető meg

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!