Ügyeleti hírek

2024.06.27. 09:04

Püspökladányban avatkoztak be legtöbbször a tűzoltók szerdán Hajdú-Biharban

A természet Püspökladány ellen fordult volna? Aligha. Az utóbbi hetek változatos időjárása viszont láthatóan megtépázta kissé a faállományt. A kidőlt fák mellett baleseti helyszínekre is siettek még a vármegyei tűzoltók szerdán.

Haon.hu

Kigyulladt menet közben egy kisteherautó Debrecen közelében, a 33-as számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az esetről korábban mi is beszámoltunk, fotóriporterünk exkluzív helyszíni felvételekkel és videóval jelentkezett a baleset helyszínéről. Debrecen külterületén, szintén balesethez riasztották a vármegyei tűzoltókat, a Panoráma úton két magyar forgalmi rendszámú személyautó ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a kiérkező egység áramtalanította a járműveket.

Püspökladányban avatkoztak be legtöbbször a tűzoltók szerdán Hajdú-Biharban
Püspökladányban avatkoztak be legtöbbször a tűzoltók szerdán Hajdú-Biharban
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

Püspökladányban történt a legtöbb riasztás

Püspökladányban, a Szent István utcában egy fa az úttestre dőlt, míg a Zöldfa utcában egy a közeli kerítésre dőlt. A Honvéd utcában pedig egy családi ház erkélyére borult egy nagy méretű fa. Mindhárom esetben a város hivatásos tűzoltói avatkoztak be, és hárították el a kialakult veszélyhelyzeteket.

Szerdán a balmazújvárosi temetőnél kellett több fa ágát is levágni a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltóknak, mert az ágak veszélyt jelentettek a gyalogosokra. A tűzoltók kosaras emelőn keresztül dolgoztak.

Biharkeresztes közelében egy tizenöt méteres fa az úttestre dőlt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Nagyrábé külterületén több gally, ág borult az úttestre, a közúti forgalmat veszélyeztetve. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el azokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában