Helyszíni riport

2024.06.27. 15:01

Újabb tragédia Debrecenben: idős férfi zuhant le a magasból

A Lehel utcában még csütörtök délelőtt is helyszíneltek a rendőrök. Délután már csak rendőrségi szalag és a fertőtlenítő mutatta a tragédia helyét.

Kosztin Éva

Ebből a házból zuhant le az idős úr

Forrás: Kosztin Éva

Az egyik olvasónk jelezte, hogy szerda éjjel tragédia történt Debrecenben: a Lehel utcán a Szöcske szobor közelében álló egyik 14 emeletes panelházból valaki kizuhant a magasból. Az esethez közeli házban élő olvasónk elmondása szerint fültanúja is volt a történteknek, először egy kiáltást, majd egy tompa puffanást hallott az éjszaka. Mint írta, a rendőrök még a csütörtök délelőtti órákban is helyszíneltek.

debrecen, lehel utca, haláleset
Csütörtök délre befejezték a helyszínelést
Forrás: Kosztin Éva

Szalag és a fertőtlenítő mutatta a tragédia helyét

Amikor a Haon csütörtökön kora délután a helyszínre érkezett, a helyszíni szemle véget ért, és a holttestet már elszállították, az ott maradt rendőrségi szalag és a fertőtlenítő mutatta a tragédia helyét.

A közeli lottózó munkatársa elmondta, amikor reggel háromnegyed nyolckor ment nyitni, először azt gondolta, betörtek az üzletbe, azért van elkerítve „Rendőrség” feliratú szalaggal a ház környéke. 

Napközben a vásárlók arról beszéltek, egy idős úr zuhant le a legfelső emeletek egyikéről.

„A helyszínen bajtársaink egy 70 év körüli férfi halálának tényét állapították meg” – közölte érdeklődésünkre az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

A Debreceni Rendőrkapitányság az Általános Közigazgatási Rendtartásról szóló törvény alapján vizsgálja az eset körülményeit. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel – tudatta a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Sajtóirodája.

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

Nemrég a közeli Borbíró téren történt tragédia, akkor egy idős hölgy zuhant le a magasból:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában