Ügyeleti hírek

2024.07.04. 09:43

Fák dőltek az utakra Hajdú-Biharban, Debrecenben egy munkagép is kigyulladt

Szerdán főként Debrecenben kellett a hajdú-bihari tűzoltóknak segíteniük, de a vármegye más településére is riasztották őket.

Haon.hu

Két helyre is riasztották lehasadt faágak miatt Debrecenbe a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóit szerdán. Az egységek a 4-es számú főútra és a Böszörményi útra vonultak. A tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat – tudatta portálunkkal közleményében a vármegyei katasztrófavédelem.

Debrecenben két helyre is riasztották a tűzoltókat lehasadt faágak miatt
Debrecenben két helyre is riasztották a tűzoltókat lehasadt faágak miatt
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Nyírmártonfalva közelében az úttestre dől egy fa fogalmi akadályt képezve. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Hajdúbagos közelében szintén úttestre dőlt fát távolítottak el a debreceni hivatásos tűzoltók.

Munkagép gyulladt ki a Mikepércsi út mellett egy építési területen szerdán kora délután. A tüzet az ott tartózkodók a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére eloltották. Az egység egy vízsugárral végezte el az utómunkálatokat.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában