Ügyeleti hírek

1 órája

Szén-monoxid miatt riasztották a debreceni tűzoltókat

A pénteki nap sem telt eseménytelenül a tűzoltók számára. Balesethez és leszakadt ágakhoz is vonultak.

Haon.hu

Betontömbnek ütközött egy autó Hajdúszovát külterületén, péntek délelőtt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet – számolt be a balesetről ügyeleti összesítőjében a katasztrófavédelem.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket péntek délután Debrecenben, a Dembinszky utcában. Az egyik társasház első emeleti lakásában szén-monoxidot mértek a debreceni hivatásos tűzoltók a nyílt égésterű gázkazán közelében. A szén-monoxid-érzékelő időben jelzett a lakónak, így ő nem sérült meg. A gázszolgáltató szakemberei ideiglenesen kizárták a gázkészüléket a rendszerből.

A baleset mellett a fák is okoztak gondot

Kidőlt egy fa és egy villanyvezetékre borult pénteken, a debreceni Diószegi úton. A város hivatásos tűzoltói kézi erővel távolították el a fát.

Megdőlt egy fa és a közlekedést veszélyeztette Debrecen külterületén, a Panoráma út végén. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Épületre borult egy fa a debreceni Böszörményi úton, ezért hívták a debreceni tűzoltókat. Az egység motoros láncfűrésszel vágta ki a fát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában