Sziréna

2024.09.16. 15:35

Egykori mentőápoló mentett életet egy hajdú-bihari bankfiókban

A lehető legjobb helyen volt a 65 év körüli asszony, mikor minden jel nélkül rosszul lett egy bankban. Az életmentésben a bankfiók egyik alkalmazottja, aki korábban mentőápoló volt, vette ki a részét.

Haon.hu

Múlt héten egy 65 év körüli nő lett rosszul egy Hajdú-Bihar vármegyei bankfiókban. A beteg minden előzetes panasz nélkül összeesett és a bankfiók egyik munkatársa sietett a segítségére, aki korábban mentőápolóként is teljesített szolgálatot – számolt be a szerencsés életmentésről a közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. 

Az életmentést egy korábban mentőápolóként szolgálatot teljesítő banki alkalmazott kezdte meg
Az életmentést egy korábban mentőápolóként szolgálatot teljesítő banki alkalmazott kezdte meg
Forrás: Illusztráció / MW-archív

Mint írták, azonnal megvizsgálta a nőt, aki már nem lélegzett, így megkezdte az újraélesztést, miközben kollégái értesítették a mentőket. 

Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett és a nőt stabil állapotban szállíthatták kórházba

– emelték ki a bejegyzésben

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában