Siziréna

4 órája

Hajdúböszörményi feleséggyilkosság: így látja az ügyvéd Gál János helyzetét

Lakatos Olivér szerint a férfi jobban jár, ha feladja magát, és együttműködik a hatóságokkal. A hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetője ellen még tart a hajtóvadászat.

Haon.hu

Továbbra sem találják azt a férfit, aki több mint egy hete megölte a feleségét Hajdúböszörményben, hangzott el a vasárnapi Tényekben, amely a helyieket kérdezte a szökésben lévő tettesről. A város lakói azóta is döbbenten állnak az emberölés előtt. Egyikük szerint elszomorító, ami történt, és az eset egyáltalán nem jellemző a településre, az pedig sokakat aggaszt, hogy a hajdúböszörményi feleséggyilkosság elkövetője, Gál János még mindig szabadon mászkál.

A rendőrség továbbra is keresi a hajdúböszörményi feleséggyilkosság gyanúsítottját, Gál Jánost
A rendőrség továbbra is keresi a hajdúböszörményi feleséggyilkosság gyanúsítottját, Gál Jánost
Forrás: police.hu

Hajdúböszörményi feleséggyilkosság: enyhítő körülmény lenne, ha a tettes feladná magát

A hírműsor egy ügyvédet is megszólaltatott a témában. Lakatos Olivér szerint a férfi jobban járna, ha feladná magát és együttműködne a hatóságokkal, hiszen az nyomatékos enyhítő körülménynek számítana a büntetés kiszabásakor. Az ügyvéd azonban azt is hozzátette, fontos, hogy a gyilkos feladja magát, de később a legnyomatékosabb enyhítő körülmény az lenne, ha

mindent bevallana, és segítené a nyomozást. 

Mint ismert, a gyanú szerint egy 42 éves férfi szeptember 11-én este egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát. A 32 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, édesanyját a mentősök kórházba vitték. A férj a bűncselekményt követően egy biciklivel elmenekült a helyszínről, és magával vitte a feleségével közös gyereküket is. A 4 éves kisfiút egy ismerősnél hagyta, aki másnap bejelentést tett a rendőrségen, így a gyereket sértetlenül megtalálták a nyomozók.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában