Sziréna

10 órája

Meghalt a kórházban az idős férfi, akire betondarab esett Debrecenben – fotókkal

A 89 éves férfi szombaton vesztette életét az intenzív osztályon. Egy lakó szerint nem a mostani az első eset, hogy betondarabok hullottak le a Holló János utcai épületről.

Elhunyt a debreceni kórházban az a férfi, akire még október 18-án esett betondarab egy társasházról a Holló János utcában, derül ki abból a tájékoztatásból, amit a Debreceni Egyetem küldött vasárnap este a Haon megkeresésére. Ahogy megírtuk, a mentők a helyszínről súlyos sérülésekkel szállították kórházba a 89 éves férfit, akit az egyetem korábbi tájékoztatása szerint meg is kellett műteni,

Erről a debreceni társasházról esett le a betondarab
Erről a debreceni társasházról esett le a betondarab
Forrás: Czinege Melinda

2024. október 18-án, pénteken a debreceni Holló János utcában történt baleset helyszínéről egy sérültet szállítottak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Ortopédiai és Traumatológiai Klinikájára koponyasérüléssel, ahol még aznap sikeres műtéten esett át. Sérülése azonban olyan súlyos volt, hogy életét a szakszerű orvosi beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni és szombat este az intenzív osztályon elhunyt

– olvasható a Debreceni Egyetem sajtóközpontjának mostani válaszában.

Korábban is eshetett le betondarab az épületről

A Tényeknek egy lakó korábban azt mondta, el sem tudták képzelni, hogy a házról bármi is leeshet, ám a hírműsornak szombaton egy másik lakó már arról beszélt, hogy tavaly is estek már le betondarabok az épületről. A nő szerint akkor viszont mindössze annyi történt, hogy átfestették a sérült részeket. A Tények elérte a ház karbantartóját, akik azt mondták, szerintük az épület jó állapotban van.

A hírműsor úgy tudja, egy felújítás alatt álló, jelenleg lakatlan lakás erkélyéről esett most le betondarab.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a beszerzett információk alapján idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülményt nem állapítottak meg, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában