Helyi kék hírek

Tegnap, 7:00

Nagy erőkkel keresik a böszörményi feleséggyilkost

Szeptember 11-én történt az emberölés. A rendőrségnél érdeklődtünk a böszörményi feleséggyilkos ügyéről.

Haon.hu

A gyanú szerint Gál János szeptember 11-én este Hajdúböszörményben egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát. A 32 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni, a helyszínen életét vesztette, annak 55 éves anyja kórházba került – számoltunk be róla korábban. Mint azt a rendőrség híradása nyomán megírtuk, Gál János a gyilkosság után elmenekült a helyszínről, és magával vitte feleségével közös gyereküket. A rendőrök a 4 éves kisfiút a férfi egyik ismerősénél sértetlenül megtalálták. A böszörményi feleséggyilkos ellen hajtóvadászat indult.

A böszörményi feleséggyilkos, Gál János még szabadlábon van
A böszörményi feleséggyilkos, Gál János még szabadlábon van
Forrás: police.hu

Még mindig keresik a böszörményi feleséggyilkost

 A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál érdeklődtünk, hol tart most a nyomozás. A sajtóosztály közölte: 

A felhívás jelenleg is érvényben van, kollégáink továbbra is nagy erőkkel keresik a férfit. A nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adunk.

Mint azt korábban megírtuk, a Tények úgy tudja, a rendőrség megtalálta a kerékpárt, amellyel a férfi elmenekült. A rendőrség azóta a kamerafelvételeket elemzi, hogy kiderüljön, mivel menekült tovább a kamionsofőrként dolgozó 42 éves gyilkos.

Egykori nyomozót kérdeztek a gyilkosságról

A hírműsor megkérdezett egy korábban nyomozóként dolgozó férfit, aki elmondta, hogy a rendőrök a hajtóvadászat során mindenkit ellenőriznek, aki kapcsolatban állt korábban a férfivel és segíthetett neki. A riportban elhangzott, úgy tudják, a biciklit autóra cserélhette, azzal menekülhetett tovább.

Nagyon sok mindent tud mozgatni a rendőrség, akárcsak a biztonsági kamerák felvételét áruházakban, utcán. Azokat a rendszereket is tudja használni, ahol már van arcfelismerő rész, ezek is fontos segítséget nyújtanak abban, hogy a gyanúsított merre mozog, hol lehet

– nyilatkozta Kátai Elek volt nyomozó.

Elhangzott továbbá az is, hogy a rendőrség azt sem tartja kizártnak, hogy a férfi miután ráébredt a tettének a súlyára, véget vetett az életének, így az erdős részeket is átvizsgálhatják. 

A rendőrség korábbi kérése, hogy aki a képen látható Gál Jánost felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információja van, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyen hívható, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón! A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában