Hajnali rajtaütés

2 órája

Bagaméri, ki a kábót maga méri: dílerek miatt akcióztak a rendőrök Hajdú-Biharban – fotókkal, videóval

A települést és az egész környéket is elláthatták a dílerek, akiken szervezett akcióban ütött rajta a rendőrség. Nem csak drogot, egy csomó készpénzt is találtak náluk.

Haon.hu

Bagaméri drogdílereket fogtak a hajdú-bihari rendőrök

Forrás: YouTube / PoliceHungary

A vámospércsi nyomozóknak olyan információ jutott a tudomásukra idén nyáron, hogy egy bagaméri férfi drogot árul. Azonnal adatot gyűjtöttek, minden információt alaposan megvizsgáltak és több ember is a látókörükbe került, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekménnyel, számolt be közleményben a hajdú-bihari rendőrség.

Bagaméri drogdílereket fogtak a hajdú-bihari rendőrök
Drogot és készpénzt is találtak náluk
Forrás: police.hu

A hajdúhadházi rendőrök, a Hajdú-Bihar VMRFK Bűnügyi Igazgatóság, a Cívis Közterületi Támogató Alosztály és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen, szervezett akcióban csaptak le három férfire és két nőre október 22-én hajnalban.

A bűnügyesek a kutatások során kábítószergyanús anyagokat, a terjesztéshez szükséges eszközöket és közel 800 ezer forintot is lefoglaltak a közlemény szerint.

Bagaméri drogdílereket fogtak a hajdú-bihari rendőrök
Szervezett akcióban ütöttek rajta a tetteseken
Forrás: police.hu

Bagamér környékét is ellátták a drogdílerek

Mint kiderült, a négy bagaméri lakos elfogásukig rendszeresen árulta a tiltott szereket a településen és annak környékén. Az egyenruhások egy kabai férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint többször is adott el tovább értékesítési céllal az egyik dílernek kábítószer, valamint új pszichoaktív tartalmú anyagokat.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrse valamennyiükkel szemben kábítószer-kereskedelem miatt indított eljárást. Hárman az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekeznek, míg két bagaméri férfi letartóztatását elrendelte a Debreceni Járásbíróság.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában