Megrázó

2 órája

Ezért történt a halápi kettős halálos baleset – fotókkal, videóval

A rendőrség befejezte a vizsgálatot. A halálos balesetet okozó férfiről kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé.

Haon.hu

Befejeződött a halálos halápi baleset vizsgálata

Forrás: Tóth Imre / Napló-archív

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, május 28-án halálos baleset történt Haláp és Vámospércs között. A rendőrség tájékoztatása szerint egy nyíracsádi lakos haladt autójával a 48-as főúton, majd előzés után lehajtott az útpadkára. A sofőr balra kormányzott, áttért a szemközti sávba, és nekicsapódott egy másik járműnek. Egy házaspár vesztette életét az ütközés során, egy 30 év körüli férfit pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba – emlékeztet hétfői közleményében a rendőrség.

Ennyi maradt az egyik autóból a halálos balesetet követően
Ennyi maradt az egyik autóból a halálos balesetet követően
Forrás: Tóth Imre / Napló-archív

Halápi halálos baleset: elvették a sofőr jogosítványát

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság lefolytatta az eljárást, mely során kiderült, hogy a gyanúsított alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült, így halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett miatt hallgatták ki. Bevonták a vezetői engedélyét, bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat megküldte az ügyészségre.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában