Sziréna

2 órája

Magasban rekedt férfit mentettek a debreceni belvárosban

A legtöbb veszélyt a tűz jelentette a vármegye lakóira hétfőn. Ügyeleti összefoglaló a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Száz négyzetméteren égett az avar tegnap délelőtt Hajdúnánás határában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be közölte - ügyeleti összefoglalójában a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelem.

A magasból is mentett embert a katasztrófavédelem hétfőn
A magasból is mentett embert a katasztrófavédelem hétfőn
Forrás: Tóth Imre

Vakolat lazult meg egy négyemeletes társasház homlokzatán hétfőn reggel Hajdúszoboszlón a Szilfákalján. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a sérült épületrész környezetét kordonszalaggal körbehatárolták – közölte ügyeleti összefoglalójában a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelem.

Cicát is mentett a katasztrófavédelem hétfőn

Kiszáradt kútba esett egy macska hétfőn kora délután Nyíradonyban, a Bokrétás utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével, kézi erővel kimentették az ijedt állatot, majd sértetlenül átadták a gazdájának.

Munka közben füstölni kezdett egy emelőkosaras gépjármű motortere tegnap délután Debrecenben, a Piac utcában. A jármű meghibásodása miatt a gép kezelője a kosárban rekedt, hét méter magasságban. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók eloltották a tüzet. A egység egy vízsugárral elvégezte az utómunkálatokat és a magasból mentő segítségével mentette le a fent rekedt embert.

Leégett az étel egy társasház első emeleti lakásában tegnap délután Hajdúszoboszlón, a Major utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd átszellőztették az épületet.

Kamion és kisteherautó ütközött össze tegnap délután Berettyóújfalu és Földes között a 42-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket.

Két kamion ütközött össze hétfő délután a 42-es főúton, Berettyóújfalunál
Kamion és kisteherautó ütközött össze hétfő délután a 42-es főúton, Berettyóújfalunál 
Forrás: Tóth Imre

Vízáteresztő árokba szorult egy kutya tegnap késő délután Berettyóújfaluban, a Bocskai utcában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével szabadították ki az ebet, akit sérülés nélkül átadtak a gazdájának.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában